Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

10 december 2018
CISSP Training Compact

20 december 2018
Certified Information Security Manager (CISM) schriftelijk/online

20 december 2018
CISSP schriftelijk/online

20 december 2018
Cyber Security (CSX) schriftelijk/online

7 januari 2019
Cyber Security-Threat Detection

14 januari 2019
Certified Ethical Hacker (CEH)

28 januari 2019
Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

5 februari 2019
CISSP 10-daagse opleiding

11 februari 2019
CISM (Certified Information Security Manager) training

25 maart 2019
CISO in de publieke sector

2 april 2019
Cyber Security (CSX) Fundamentals

 

Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om systemen of netwerken te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen.


Wilt u leren hoe u uw organisatie kunt beschermen, hoe u hackers kunt doorgronden en weten welke methoden zij gebruiken om in een netwerk in te breken? Dan is   Certified Ethical Hacker (CEH) dé training voor u.
5-daagse certificerende klassikale training
Certified Ethical Hacker (CEH)


Training inclusief het internationale EC-Council examen Certified Ethical Hacker (CEH) v10.

Startdata: 14 januari en 11 februari 2019


Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.

De CEH training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De opleiding wordt afgesloten met het CEH examen van EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.


Doelgroep

Deze training is bedoeld voor systeem- en netwerkbeheerders, testprofessionals, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, security managers en IT auditors die de beveiligingsproblematiek offensief willen aanpakken door te leren denken en werken als een hacker. Deze training is ook voor technisch management zeer interessant.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Forensisch ICT rechercheur gezocht bij de Belastingdienst in Utrecht!

De FIOD is de bijzondere opsporingsdienst van de Belastingdienst die de fiscale, financieel-economische, goederenfraude en de financiële component van de georganiseerde criminaliteit wil bestrijden én de integriteit van ons financieel stelsel waarborgt. Als forensisch ICT-rechercheur heeft u een uitvoerende en adviserende rol in de onderzoeken die de FIOD uitvoert. U zoekt naar bewijsmateriaal dat op forensisch juiste wijze moet worden vastgelegd en onderzocht en u bevindt zich vaak in (heel) complexe technische omgevingen. U rapporteert aan uw collega-rechercheurs die het onderzoek uitvoeren en adviseert hen over uw bevindingen.

Reageer of lees meer!
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020