Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com
Delphi/C# software-engineer gezocht bij Health Base


U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en testen van interne beheersoftware in Delphi en C#.NET. Dit doet u in nauwe samenwerking met onze apothekers en huisartsen van de zorginhoudelijke afdelingen. U vertaalt vraagstukken op het gebied van zorg-ICT naar bruikbare software en u werkt aan het maandelijks genereren van de uitleverbestanden voor de zorginformatiesystemen van onze klanten.

Reageer of lees meer!

Opleidingskalender


14 januari 2019
Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

14 januari 2019
Functioneel Beheer in de publieke sector

11 maart 2019
Informatiemanagement in de publieke sector

15 april 2019
Certified Outsourcing Specialist

13 juni 2019
Contract Management (IACCMâ„¢)


In de publieke sector spelen momenteel diverse vraagstukken die een relatie met inkoop hebben, zoals de nieuwe aanbestedingswet, contract management en Best Value Procurement (BVP).

 

Wilt u uw kennis op het gebied van outsourcing in de IT vergroten en bent u werkzaam in de publieke sector? Dan is Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector dé training voor u!
5-daagse klassikale training
Inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT in de publieke sector

In deze actuele opleiding begeleiden wij u op strategisch niveau (zelf doen of uitbesteden), tactisch niveau (inkopen en aanbesteden) en operationeel niveau (contract management en regievoering) bij het inkopen, aanbesteden en uitbesteden van IT.

Startdatum: 14 januari 2019

 

Prestatie inkoop (Best Value Procurement) wordt steeds meer toegepast in de publieke sector. In deze opleiding leert u daarom deze inkoopmethodiek toe te passen bij aanbestedingen. Daarnaast is contract management een van de speerpunten in deze opleiding. Het managen van contracten vraagt om specifieke kennis en ervaring die beide uitgebreid aan de orde zullen komen. Ook uw huidige uitbestedingspatroon wordt onder de loep genomen om ruimte te maken voor kansen, innovatie en kostenbesparing. Met name regievoering en het op orde hebben van de eigen organisatie zijn belangrijke factoren voor het welslagen van uw uitbestedingsstrategie.


Veel organisaties in de publieke sector zijn bezig om de transitie naar de cloud te maken. Het uitbesteden van IT en/of de cloud infrastructuur bij een externe partner zou een goede stap kunnen zijn. Cloud outsourcing is daarom ook een punt van aandacht in deze actuele opleiding.

 

Doelgroep
De opleiding is ontwikkeld voor IT managers, inkopers, contract managers, adviseurs inkoop en aanbesteden, business development managers, vendor managers, service managers, source managers, functioneel beheerders, informatiemanagers en managers en medewerkers van demand organisaties.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020