Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Microsoft Data Engineer gezocht in Amsterdam
De Business Intelligence & Analytics-wereld verandert snel. Zo zien wij bij onze klanten een verschuiving van on-premise data-oplossingen naar de cloudomgeving. Omdat deze markt hard groeit, gaat Hot ITem zijn team uitbreiden. In een Personal Improvement Programma worden ca. 10 nieuwe collega's opgeleid tot MS Data Engineers die het verschil maken bij de klant. Hebt u ervaring in het Business Intelligence- of Datawarehouse-werkveld en wilt u zich verder ontwikkelen in Azure en moderne data-architecturen? Reageer dan nu!

Opleidingskalender 2019


17 januari
Enterprise Architectuur (EA) in de praktijk

17 januari
Business Process Management (BPM) - schriftelijke cursus

17 januari
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE) – schriftelijke cursus

18 januari
Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

1 februari
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE) – klassikale training

14 maart
Process Mining

14 maart
Blockchain in de praktijk

3 april
Business Process Management (BPM) – 4-daagse praktijktraining

 
Maak de fysieke wereld online beheersbaar met Internet of Things (IoT)
Vrijwel iedereen verwacht dat Internet of Things (IoT) de komende 5 jaar explosief zal groeien. Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om IoT op korte termijn te gaan inzetten. Veel organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om hun producten slimmer, hun processen efficiënter en hun dialoog met de klant effectiever te maken. Een groot aantal organisaties is inmiddels al bezig met IoT, maar worstelt nog met tal van vragen.
Wilt u weten wat IoT voor úw organisatie kan betekenen en wat de voordelen en uitdagingen zijn? Dan is deze unieke training voor u de juiste start!
3-daagse klassikale certificerende training
Internet of Things (IoT) Foundation

U wordt opgeleid voor het wereldwijd erkende, onafhankelijke Internet of Things (IoT) Foundation certificaat.

Start: 13 februari 2019

 

Inhoud
Deze interactieve en inspirerende training bestaat uit theorie, groepsdiscussies, cases, praktijkoefeningen en examenoefeningen. U krijgt tips hoe u uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunt trekken. U leert wat de rol van de Cloud is in IoT-oplossingen en welke security- en privacyrisico's IoT met zich meebrengt.
U leert verder wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar u tegenaan loopt qua regelgeving en techniek. Al uw vragen worden beantwoord mede aan de hand van inspirerende IoT-toepassingen in de praktijk.
Om elke kandidaat voldoende aandacht te kunnen geven wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Na afloop van de training bent u in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor business development managers, IT service managers, risk managers, Business Intelligence (BI) managers, big data managers, data scientists, IT project en programma managers, informatie managers, business analisten, informatie- en enterprise architecten, innovatie managers, facility managers, applicatie consultants, business process architecten, enterprise architecten, solution architecten en technology consultants.

Certificering
De training wordt afgesloten met een multiple choice examen. Als u 65% van de vragen goed heeft beantwoord ontvangt u het officiële IoT Foundation certificaat van de Cloud Credential Council (CCC). Dit is de internationale organisatie waar de IoT Foundation certificering aan verbonden is.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag voor meer informatie de brochure aan of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020