Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Chief Information Security Officer (CISO) gezocht in Spijkenisse

De CISO van Syntrophos werkt nauw samen met de CISO's van de deelnemende gemeenten die het informatiebeveiligingsbeleid van hun gemeenten bewaken. U bent degene die samen met de verantwoordelijke beheerders er zorg voor draagt dat beleid wordt vertaald naar concrete beveiligingsmaatregelen. De beveiligingsmaatregelen worden door de CISO regelmatig getoetst op effectiviteit.
Reageer of lees meer!

Opleidingskalender 2019


21 januari
CISSP – compact training

28 januari
C/CISO

5 februari
CISSP – klassikale training

11 februari
CISM – klassikale training

21 februari
CISM – schriftelijke cursus

21 februari
CISSP – schriftelijke cursus

21 februari
Cyber Security (CSX) Fundamentals – schriftelijke cursus

11 maart
Cyber Security First Responder (CFR)

18 maart
Master in Cyber Security

18 maart
Cyber Security-Threat Detection

18 maart
CRISC (IT Risk Management) training

25 maart
CISA

2 april
Cyber Security (CSX) Fundamentals - klassikale training

29 april
Global Industrial Cyber Security Professional (GISCP)

 

Organisaties worden - in deze tijd van snelle ICT-innovaties en een cultuur waarin alles online plaatsvindt - steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen en datalekken. Cyber security wordt daardoor vaak een vast onderdeel van de beveiligingsstrategie van organisaties. Een Cyber security-beleid dat is afgestemd op de organisatiestrategie is een voorwaarde voor de continuïteit van de bedrijfsvoering en levert een bijdrage aan het succesvol introduceren van nieuwe producten en diensten en een betrouwbare reputatie richting klanten, partners, leveranciers, medewerkers en het publieke domein.

Wilt u uw technische kennis van cyber security op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit dé training voor u!
4-daagse klassikale training

Cyber Security (CSX) Fundamentals

Deze training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA!

Start: 2 april 2019


Wat leert u?

Deze training behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

  • Cyber Security concepts
  • Cyber Security architecture principles
  • Security of networks, systems, applications and data
  • Incident response
  • Security implications and adoption of evolving technology

Het lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Het programma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Over ISACA (Information Systems Audit and Control Association)
ISACA is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden.

ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cyber Security (CSX).

Voor wie?
Deze training is bestemd voor o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.

Alternatieven
Bent u verhinderd op bovenstaande data? Geen probleem, want de training wordt eveneens in het najaar georganiseerd op 31 oktober + 7, 14 en 21 november 2019. Daarnaast is deze training ook beschikbaar als schriftelijke leergang die maandelijks van start gaat. De leergang is tevens online benaderbaar via digital learning.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020