Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Enterprise Security Architect gezocht in Amsterdam

Wij helpen mensen aan het werk en verstrekken aan 1,4 miljoen personen maandelijks een uitkering: op tijd en consequent. De kern van onze dienstverlening is één grote digitale organisatie die stabiel draait. Optimale informatiebeveiliging en privacy zijn hierbij cruciaal.
U bent een deskundige op het gebied van security beleid en u wordt door vakgenoten hierin erkend. Deze kennis en ervaring gaat u toepassen bij één van de grootste maatschappelijk organisaties in Nederland.
Reageer of lees meer!

Opleidingskalender 2019


18 februari
ISO 27001 Lead Implementer

21 februari
Identity Management & Access Control – schriftelijke cursus

18 maart
Information Security Management Professional – Post-HBO opleiding

25 maart
Identity Management & Access Control – 4-daagse training

25 maart
Security Analyst – Licensed Penetration Tester (ECSA-LPT)

2 april
Cyber Security Fundamentals

10 april
Information Security Management - Praktijkleergang

13 mei
ISO 27001 Informatiebeveiliging

20 mei
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)

27 mei
Risk Management – Certified ISO 27005 Risk Manager

17 juni
ISO 27001 Lead Auditor

25 juni
Cloud Security (CCSK)

 

Waarom ethisch hacken?
Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om systemen of netwerken te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen.

De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De opleiding wordt afgesloten met het CEH examen van EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.

Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.
5-daagse certificerende klassikale training

Certified Ethical Hacker (CEH)

Leer hackers te doorgronden en ken de methoden om in een netwerk in te breken!

Start: 18 maart 2019


CEH v10

In maart 2018 is CEH v10 gelanceerd. Hierin maakt u kennis met ruim 270 verschillende aanvalstechnieken waarbij u toegang krijgt tot 140 labs waarin deze aanvallen kunnen worden nagebootst. Het materiaal is uitgebreid met opkomende aanvalsvectoren op het gebied van Cloud, Artificial Intelligence en Machine Learning en er is meer aandacht voor Malware Analytics waarbij met behulp van Reverse Engineering kan worden nagegaan wat de herkomst is van specifieke malware, welke functionaliteit deze heeft en wat de potentiële impact zal zijn.

Wat leert u?
Deze opleiding is zeer intensief en gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools (10 GB) en u werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on. Na deze training kunt u hackers doorgronden en kent u de methoden om in een netwerk in te breken. De training is voorzien van tal van praktijkcases en u gaat zelf aan de slag als ethical hacker. Doordat de zeer ervaren trainer een eigen omgeving heeft ontwikkeld met iLabs, is de training zeer praktijkgericht.

Voor wie?
De CEH training is bedoeld voor systeem- en netwerkbeheerders, testprofessionals, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, security managers en IT auditors die de beveiligingsproblematiek offensief willen aanpakken door te leren denken en werken als een hacker. Deze training is ook voor technisch management zeer interessant.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020