Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Shared Servicedesk medewerker ICT gezocht in Den Haag
Als Shared Servicedesk medewerker bestaan uw werkzaamheden in hoofdzaak uit het afhandelen van ICT gerelateerde meldingen. De meldingen bevatten vragen, storingen en verzoeken voor wijzigingen. Voor de ondersteuning van collega’s van het facilitair bedrijf kan het afhandelen van facilitaire meldingen af en toe onderdeel zijn van uw werk. Meldingen van collega’s of opdrachtgevers ontvangt u per telefoon, digitaal of op de afdeling zelf. U zorgt ervoor dat storingen en problemen telefonisch of op de werkplek efficiënt en effectief worden opgelost.
Reageer of lees meer!

 Opleidingskalender 2019


5 maart
Data Intelligence

6 maart
Big Data Steward

11 maart
Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

20 maart
Business Intelligence en Business Analytics

20 maart
Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

21 maart
Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – schriftelijke cursus

21 maart
Customer Relationship Management (CRM)

13 mei
Data Science voor niet-Data Scientists

17 mei
Data Science & Business Analytics

6 juni
Big Data Foundation

12 juni
Internet of Things (IoT) Foundation

11 september
Certified Data Science Professional

 

Maak van uw bedrijf een data-driven en daardoor een productievere en meer winstgevende organisatie!
Een belangrijke rol in elke data-gedreven organisatie is de rol van Data Steward. De Data Steward vervult een brugfunctie tussen de IT- en de businesskant binnen de organisatie en zorgt voor de juistheid, volledigheid, integriteit en kwaliteit van de gegevens in de organisatie. Een goed begrip van de data op zich, het gebruik ervan in de organisatie en een nauwe samenwerking met data owners is van groot belang. De Data Steward is specialist in de toepassing van data governance en datakwaliteit waarbij de focus ligt op de tactische coördinatie en implementatie.

Big data verandert de rol van de Data Steward in de organisatie. De Big Data Steward is een breed georiënteerde data specialist, een vraagbaak voor allerhande data-gerelateerde vragen uit de organisatie en is voortdurend op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van databronnen. Ook kent de Big Data Steward de processen van het bedrijf, de databronnen en de organisatie en haar klanten door en door. Organisatietalent en technische datakennis wordt gecombineerd tot een innovatieve functie. Dit maakt een Big Data Steward tot de spil in een data-driven organisatie.

Uit tal van (internationale) onderzoeken blijkt dat hoe meer bedrijven zich karakteriseren als data-driven, des te productiever en winstgevender ze worden.
4-daagse klassikale praktijktraining

Big Data Steward

Word een volwaardige Big Data Professional en de spil in uw data-driven organisatie!

Start: 6 maart 2019


Wat leert u?
U leert vooral een Big Data beleid en Big Data strategie te ontwerpen. U leert hoe u methodisch innoveert met Big Data en hoe u de kwaliteit van een Big Data systeem kunt beoordelen. U adviseert de data teams over de beste analyses en presentaties en u weet welke databronnen belangrijk zijn voor uw organisatie. U leert de trends in de markt te ontdekken en hoe u daarop moet inspelen. U leert uw organisatietalent en technische datakennis te combineren op basis van praktische kennis en vaardigheden die u al eerder heeft opgedaan. Wij gaan ervan uit dat u de nodige kennis van data-analyse hebt.

In de ochtenden wordt met name aandacht besteed aan de theorie. De middagen gaan over het toepassen van de geleerde kennis en vaardigheden en bestaan uit individuele opdrachten en groepsopdrachten die met behulp van een laptop worden uitgevoerd.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor data professionals die de functie of de rol van Big Data Steward ambiëren en hiervoor de juiste training zoeken. Wij denken dan o.a. aan data-analisten, business analisten, data warehouse analisten, Business Intelligence (BI) managers en consultants, IT managers, informatie managers, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatiemanagers.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020