Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Gezocht:
Medewerker Beheer en Ondersteuning in Utrecht
Bent u op zoek naar een fijne werkomgeving, een ondersteunende functie in de ICT, hebt u kennis van het beheer van informatiesystemen en bent u goed in het managen van incidenten?
Dan heeft BIJ12 een uitdagende baan voor u! BIJ12 werkt voor provincies en brengt kennis en informatie bijeen over het landelijk gebied en de fysieke leefomgeving in Nederland. De unit GBO provincies beheert de gemeenschappelijke informatiesystemen van provincies.
Reageer of lees meer!

Opleidingskalender 2019


29 maart
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE), klassikale training

12 april
Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

15 april
IT Outsourcing: Certified Outsourcing Specialist

18 april
Sturen op kosten en baten van IT

18 april
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE), schriftelijke cursus

18 april
Enterprise Resource Planning (ERP)

22 mei
ISO 31000 Risicomanagement

13 juni
Contract Management (IACCM)

24 juni
COBIT 5 Foundation


Zonder een adequate regiefunctie is een effici├źnte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance.

Deze training kwalificeert u voor de titel Certified Outsourcing Specialist - Foundation Principles (COS-FP) van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). De IAOP is een wereldwijd en zeer actief samenwerkingsverband van aanbieders, klanten en adviseurs, waarbinnen thought leadership, uitwisseling van best practices en de mogelijkheid tot netwerken centraal staan.

          3-daagse certificerende training

IT Outsourcing: Certified Outsourcing Specialist


Deze training inclusief examen leidt op voor het Certified Outsourcing Specialist certificaat van IAOP (International Association of Outsourcing Professionals).

Start: 15 april 2019


Wat leert u?
Deze training geeft u inzicht in de basisprincipes van outsourcing en sourcing governance en hoe u deze kunt toepassen. Na de training kent u de belangrijkste principes en terminologie uit de richtlijn van sourcing governance. U heeft dan aantoonbare kennis over en begrip van de kansen, risico's en vormen van outsourcing.

In de training staan best practices, vastgelegd in het Sourcing Fasen Model en het regiemodel Demand Supply Governance Framework, centraal. Best practice laat zien dat het voor de implementatie en het functioneren van een sourcing governance functie noodzakelijk is dat u zich bewust bent van de belangrijkste principes en begrippen van outsourcing en sourcing governance en deze ook begrijpt.

Tijdens de training wordt een interactieve benadering gebruikt, waarin leren, discussie en oefeningen worden gecombineerd. Dit resulteert in een snelle en optimale opbouw van kennis. Veel onderwerpen worden geïllustreerd met realistische praktijkcases. Daarnaast komen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van (out)sourcing aan bod.

Voor wie?
Deze training verschaft zowel opdrachtgevers als leveranciers alle informatie die ze nodig hebben om het outsourcingsproces succesvol te laten verlopen.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020