Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Naast de CISO-opleiding speciaal voor de publieke sector biedt International Management Forum tevens een certificerende reguliere CISO-opleiding aan:

Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

Security Analist ICT gezocht in Amsterdam
Als Security Analist ICT behandelt u een breed scala aan verzoeken met een security component. Voorbeelden zijn firewall changes, whitelist verzoeken, account openstellingen etc. Daarnaast bent u onderdeel van het SOC monitoringteam als 1e lijns analist.
Lees meer of reageer!

 

Opleidingskalender 2019


15 april
CISM, 4-daagse training

18 april
Informatiebeveiliging voor gemeenten

6 mei
CISO in de publieke sector

13 mei
ISO 27001 Informatiebeveiliging

3 juni
Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

16 juli
CISA

21 augustus
CRISC, 3-daagse training

2 september
CISSP, 10 daagse training (Nederlandstalig)

13 september
Information Security Management Professional, Post-HBO opleiding

 

CISO in de publieke sector: verplicht of voorgeschreven
(Digitale) informatiebeveiliging in publieke organisaties is een uitermate complex en snel veranderend vakgebied waarin techniek en (specifieke) wet- en regelgeving een steeds grotere rol spelen. Niet voor niets is de aanstelling van een Chief Information Security Officer (CISO) in gemeenten verplicht en in veel andere publieke organisaties voorgeschreven.

Naast de reguliere, certificerende CISO-opleiding (C/CISO) biedt International Management Forum speciaal voor de publieke sector een opleiding aan op het gebied van (digitale) informatiebeveiliging.

Als CISO bent u informatiebeveiligingsdeskundige bij uitstek en verantwoordelijk voor het identificeren, voorkomen en verminderen van (technische) IT-beveiligingsrisico's op managementniveau. In deze actuele en diepgaande topopleiding leert u om op het hoogste managementniveau van informatiebeveiliging te functioneren als CISO.
4-daagse klassikale opleiding

CISO in de publieke sector

Doe alle noodzakelijke kennis op om op het hoogste managementniveau van informatiebeveiliging als Chief Information Security Officer (CISO) te kunnen functioneren in een publieke organisatie!

Start: 6 mei en 29 oktober 2019


Wat leert u?
Deze opleiding is gericht op het succesvol invoeren en borgen van een informatiebeveiligingsbeleid, gebaseerd op techniek en organisatie en houding en gedrag. Voor uw informatiebeveiligingsbeleid wordt uitgegaan van de nieuwe BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid), voor zover deze van kracht is, en de algemeen geldende en relevante wet- en regelgeving, standaarden en verordeningen. Na afloop van deze opleiding:

  • hebt u alle noodzakelijke kennis in huis om op het hoogste managementniveau van informatiebeveiliging te kunnen functioneren;
  • bent u in staat om gefundeerde beslissingen over de informatiebeveiliging van uw organisatie te nemen;
  • beschikt u over alle benodigde high-level technische kennis om met informatiebeveiligingsspecialisten te kunnen communiceren; en
  • bent u in staat om een strategische en financiĆ«le planning voor informatiebeveiliging te maken.

Al met al een complete opleiding om op strategisch en tactisch niveau informatiebeveiliging op een procesmatige wijze in te bedden in uw eigen organisatie.

Voor wie?
Deze opleiding is o.a. bedoeld voor (aankomend) Chief Information Security Officers (CISO's) in publieke organisaties, (informatie)beveiligingsfunctionarissen, coƶrdinatoren I&A, informatiemanagers, IT managers, IT auditors, Functionarissen voor de Gegevensbescherming/Data Protection Officers (FG's/DPO's) en Privacy Officers (PO's).

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020