Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Servicedeskmedewerker gezocht in Laren
De servicedeskmedewerker is werkzaam binnen de afdeling I&A. U bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van de zorgapplicatie mijnCaress. Daarnaast weet u vanuit uw kennis vragen te beantwoorden en medewerkers verder te helpen binnen de organisatie. Verder beoordeelt u incidenten op urgentie en beoordeelt u of het een eerste of een tweedelijns probleem is.
Reageer of lees meer!

 Opleidingskalender 2019


14 mei
Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

14 mei
Modern Records Management (MRM)

16 mei
Business Process Management (BPM)

16 mei
Document Management

3 juni
Functioneel Beheer in de Publieke Sector

1 oktober
Certified Information Professional (CIP)

4 november
Informatiemanagement in de Publieke Sector

25 november
Certified Outsourcing Specialist

26 november
Enterprise Content Management (ECM)


Zowel de overheid als ook andere publieke organisaties staan de komende jaren voor forse uitdagingen op het gebied van veranderende wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen, ketensamenwerkingen en IT-innovatie. Publieke organisaties moeten daarom in hoog tempo moderniseren. Om de druk van de bezuinigingen te verlichten moet alles digitaal. Digitalisering is daarnaast noodzakelijk om dezelfde kwaliteit van diensten te kunnen blijven leveren. Het belang van IT voor de publieke sector is daarmee exponentieel toegenomen.

Door het toenemende belang van informatievoorziening binnen publieke organisaties wordt ook Functioneel Beheer als discipline steeds belangrijker. De Functioneel Beheerder is de verbindende factor als het gaat om relaties met andere partijen, zoals gebruikers, systeembeheer, gegevensbeheer, leveranciers en management. Tevens moet de Functioneel Beheerder specialistische kennis van zijn eigen vakgebied kunnen combineren met kennis van de functionaliteiten van software en IT. Dit alles stelt forse eisen aan de competenties van de Functioneel Beheerder.

Daarnaast verschuift de focus van IT steeds meer naar informatie. Als informatiemanager in een publieke organisatie wordt u geacht juist op strategisch niveau een bijdrage te leveren in niet alleen uw eigen organisatie, maar ook daarbuiten in externe netwerken en ketens. Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment veel gevraagd. 

Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan zijn onderstaande opleidingen voor u een absolute aanrader!
5-daagse klassikale opleiding

Functioneel Beheer in de Publieke Sector


Praktijkopleiding over het succesvol toepassen van Functioneel Beheer in publieke organisaties.

Startdatum: 3 juni 2019


Wat leert u?
Het doel van deze opleiding is het succesvol toepassen van functioneel beheer in de praktijk van publieke organisaties. Zo worden bijvoorbeeld alle processen rondom functioneel beheer met u doorgenomen. Daarnaast komt ook de rol van functioneel beheer in een veranderingsproces aan de orde, zoals bijvoorbeeld de digitale transformatie binnen de publieke sector. Ook leert u hoe u als functioneel beheerder moet omgaan met continue veranderingen in prioriteit en verwachtingen van de klant. Relevante trends, wet- en regelgeving en methoden voor functioneel beheer worden eveneens uitgebreid behandeld.

5-daagse klassikale opleiding

Informatiemanagement in de Publieke Sector

Top-opleiding over informatiemanagement in publieke organisaties.

Startdatum: 4 november 2019


Wat leert u?
Het doel van deze opleiding is u op te leiden tot een informatiemanager op tactisch en strategisch niveau. In de opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding weet u wat er speelt binnen de samenhang IT, besturing, informatievoorziening en organisatie en zult u als informatiemanager een volwaardig adviseur en sparring partner in uw organisatie zijn. U zult in staat zijn op directieniveau een waardevolle bijdrage te leveren aan organisatie ontwikkelingen en deze om te zetten in concrete veranderprogramma's op het gebied van informatievoorziening en IT. Met andere woorden, u zult alle kennis en competenties hebben om als informatiemanager in de publieke sector succesvol te zijn.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag een brochure aan via onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor een van deze trainingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op onze website.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020