Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Vacature: Update Engineer
De hoofdtaak van een Update Engineer is het op projectmatige wijze uitvoeren van updates binnen de Ultimo Software as a Service (SaaS) software bij onze klanten. Deze werkzaamheden worden op afstand uitgevoerd vanuit ons kantoor in Nunspeet. Je werkt in teamverband, met daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden. 
Reageer of lees meer!


Opleidingskalender 2019


16 mei 2019
Business Process Management (BPM) - schriftelijke cursus

16 mei 2019
Enterprise Architectuur (EA) in de praktijk

16 mei 2019 
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE) - schriftelijke cursus

29 mei 2019 
Requirements Engineering en Management Professional (IREB-CPRE) - klassikale training

12 juni 2019
Internet of Things (IoT) Foundation

13 juni 2019
Robotic Process Automation (RPA) in de praktijk

18 september 2019
Process Mining

24 september 2019
Blockchain in de praktijk

13 november 2019
Business Process Management (BPM) - 4 daagse praktijktraining

18 november 2019
Business Process Management (BPM) - certificering


Maak de fysieke wereld online beheersbaar met Internet of Things (IoT)
Vrijwel iedereen verwacht dat Internet of Things (IoT) de komende 5 jaar explosief zal groeien. Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om IoT op korte termijn te gaan inzetten.

Veel organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om hun producten slimmer, hun processen effici├źnter en hun dialoog met de klant effectiever te maken. Een groot aantal organisaties is inmiddels al bezig met IoT, maar worstelt nog met tal van vragen. Wilt u weten wat IoT voor ├║w organisatie kan betekenen en wat de voordelen en uitdagingen zijn? Dan is deze unieke training voor u de juiste start!

3-daagse klassikale certificerende training

Internet of Things (IoT) Foundation

Word opgeleid voor het wereldwijd erkende, onafhankelijke Internet of Things (IoT) Foundation certificaat.

Start: 12 juni 2019


Inhoud

In deze interactieve en inspirerende training krijgt u onder meer inzicht in IoT in relatie tot Big Data. U krijgt tips hoe u uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunt trekken. U leert wat de rol van de cloud is in IoT oplossingen en welke security- en privacyrisico's IoT met zich meebrengt. U leert verder wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar u tegenaan loopt qua regelgeving en techniek. Al uw vragen worden beantwoord, mede aan de hand van inspirerende IoT toepassingen in de praktijk. Na afloop van deze training bent u in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor business development managers, IT service managers, risk managers, Business Intelligence (BI) managers, big data managers, data scientists, IT project- en programma managers, informatie managers, business analisten, informatie- en enterprise architecten, innovatie managers, facility managers, applicatie consultants, business process architecten, enterprise architecten, solution architecten en technology consultants.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag voor meer informatie de brochure aan of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020