Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

IT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Vacature: Gegevensarchitect gezocht in Delft
Een belangrijke bijdrage aan de informatiehuishouding van de gemeente, die gaat u leveren. Hoe u dat doet? In één zin: door informatievraagstukken naar gegevensarchitecturen te vertalen. Als gegevensarchitect vervult u bij ons een spilfunctie voor alle onderdelen van de informatievoorziening. U begeleidt ons in de transformatie naar gegevensmanagement, tegen de achtergrond van common ground en open data. Reageer of lees meer!
Reageer of lees meer!Opleidingskalender 2019


1 juli 2019
Certified Ethical Hacker (CEH)

16 juli 2019
CISA

21 augustus 2019
CRISC 3-daagse training

26 augustus 2019
Certified Cloud Security Professional (CCSP)

2 september 2019
CISSP 10-daagse training (Nederlandstalig)

9 september 2019
CISM - 4-daagse training

9 september 2019
Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

23 september 2019
Security Analyst - Licensed Penetration Tester (ECSA-LPT)

29 oktober 2019
CISO in de publieke sector

4 november 2019
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)


Verdedig uw organisatie tegen cyberaanvallen

Als Chief Information Security Officer (CISO) bent u informatiebeveiligingsdeskundige bij uitstek en verantwoordelijk voor het identificeren, voorkomen en verminderen van (technische) IT-beveiligingsrisico's op managementniveau.

(Digitale) informatiebeveiliging is ook vooral in publieke organisaties een uitermate complex en snel veranderend vakgebied waarin techniek en (specifieke) wet- en regelgeving een steeds grotere rol spelen. Niet voor niets is de aanstelling van een Chief Information Security Officer (CISO) in gemeenten verplicht en in veel andere publieke organisaties voorgeschreven.

International Management Forum biedt twee interessante opleidingen die u opleiden tot Chief Information Security Officer, één gericht op certificering en één specifiek gericht op de publieke sector:

  • Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)
  • CISO in de publieke sector

5-daagse klassikale certificerende training

Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

Word opgeleid voor het het internationaal erkende, officiële C/CISO examen van EC-council!

Start: 9 september 2019


Certified Chief Information Security Officer (C/CISO)

Deze 5-daagse training Certified Chief Information Security Officer (C/CISO) leidt op voor de eerste internationaal erkende certificering waarmee u aantoont over de benodigde vaardigheden en kennis te beschikken in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een information security management strategie die in overeenstemming is met uw organisatiedoelen. Deze C/CISO training voorziet managers informatiebeveiliging van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen.
4-daagse klassikale training

CISO in de publieke sector

Vergaar alle noodzakelijke kennis om op het hoogste managementniveau van informatiebeveiliging als Chief Information Security Officer (CISO) te kunnen functioneren in een publieke organisatie.

Start: 29 oktober 2019


CISO in de publieke sector

In deze 4-daagse topopleiding wordt specifiek ingegaan op de functie, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de Chief Information Security Officer (CISO) in een publieke organisatie. De opleiding is gericht op het succesvol invoeren en borgen van een informatiebeveiligingsbeleid, gebaseerd op techniek en organisatie en houding en gedrag. Als uitgangspunt voor uw informatiebeveiligingsbeleid wordt uitgegaan van de nieuwe BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) - voor zover deze van kracht is - als vervanging van bestaande baselines, zoals BIR, BIG, BIWA en de algemeen geldende en relevante wet- en regelgeving, standaarden en verordeningen.
Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag voor meer informatie de brochure van C/CISO of CISO in de publieke sector aan, of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor een van deze trainingen in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020