Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

PRODUCTIE & LOGISTIEK +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

 

De toepassing van ERP-software maakt uw organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler. De beheersing van uw bedrijfsproces wordt beter, doorlooptijden van orders verkorten, de klantgerichtheid neemt toe, de voorraadkosten worden lager en de servicegraad stijgt. Eigenlijk is het heel overzichtelijk: in uw ERP-systeem brengt u alle logistieke, financiële en administratieve gegevens onder in één systeem. Het grote voordeel hiervan is dat u inzicht heeft in alle relevante bedrijfsinformatie die uw organisatie verder op weg kan helpen. Althans, als u het goed heeft ingericht.

Implementatie van een ERP-pakket
Het implementeren van een ERP-pakket vereist een grote inspanning van uw organisatie en een optimale samenwerking met de betrokken leverancier(s) en system integrators. In de praktijk blijkt dat het succes van ERP-software nauw samenhangt met een goede afstemming van het gekozen pakket op de eigen specifieke wensen.

De cursus Enterprise Resource Planning van IMF draagt bij aan het verhogen van inzicht in de specifieke elementen die de slagingskans van een selectie- en implementatieproject vergroten.


Bron: erpsystemen.nl
Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Enterprise Resource Planning
De selectie, implementatie en evaluatie
van geïntegreerde software
.
Start: onder meer op 18 mei en 15 juni 2017

 

Wat leert u?
In deze cursus gaan de docenten in op de specifieke karakteristieken van ERP-pakketten en op de juiste keuze voor uw organisatie. Vervolgens krijgt u inzicht in de prestatieverbetering die u met behulp van een optimale implementatie van een integraal pakket kunt bereiken. De auteurs verschaffen u helderheid in die aspecten die het succes bepalen tijdens het vaak omvangrijke implementatietraject en ook in wat de faalfactoren zijn.

Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020