Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

PRODUCTIE & LOGISTIEK +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

21 september
Advanced Planning & Scheduling

21 september
Enterprise Resource Planning

21 september
Magazijnen en Distributiecentra

21 september
Warehouse Management Systemen (WMS)

27 september
Certified Professional Forecaster

1 november
Voorraadbeheer

Training op aanvraag
Supply Chain Professional (SCPro)

De voordelen en voorwaarden voor APS in uw organisatie!
Er zijn nogal wat zaken waarmee u rekening moet houden bij de selectie en invoering van een Advanced Planning Systeem. Als u erin slaagt het juiste systeem succesvol te implementeren, dan zijn de voordelen er ook naar! De schriftelijke cursus Advanced Planning & Scheduling kan u alvast op de goede weg helpen!

Een Advanced Planning Systeem is een geavanceerde IT-planningshulp die de logistiek manager verlost van planningsproblemen. Advanced Planning Systemen zijn inzetbaar voor alle mogelijke planningsgerelateerde problemen, van supply chain optimalisatie tot en met shopfloor scheduling.

 

 Schriftelijke/online cursus
Advanced Planning & Scheduling (APS)
Voordelen van en voorwaarden voor APS in uw organisatie.
Start: onder meer op 21 september en 19 oktober 2017

 

Deze schriftelijke cursus geeft een overzicht van Advanced Planning & Scheduling (APS). De voordelen van APS ten opzichte van bestaande planningsmethodieken komen aan bod en tevens wordt APS in het perspectief geplaatst van supply chain management.

Inhoud van de cursus

  • Introductie
  • Best practice-concepten in supply chain management
  • Supply chain diagnose en herontwerp
  • Pakketselectie
  • Systeemimplementatie
  • Verandering en organisatie
  • Pakketvergelijking
  • Praktijkervaringen


Tevens online beschikbaar via digital learning!

Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020