Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

PRODUCTIE & LOGISTIEK +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


21 juni
Advanced Planning & Scheduling

21 juni
Magazijnen en Distributiecentra

21 juni
Enterprise Resource Planning (ERP)

21 juni
Warehouse Management Systemen

26 september
Certified Professional Forecaster (CPF)

7 november
Voorraadbeheer

 

In de training Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk leert u de toekomstige vraag naar uw producten beter te voorspellen, de leverprestaties aan uw afnemers te verbeteren en tevens uw voorraadniveaus te verlagen, onder meer door verkoop en productie beter op elkaar af te stemmen.

 
Klassikale training
Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk

In 3 dagen tijd wordt u opgeleid voor het internationale diploma Certified Professional Forecaster (CPF) en leert u de processen en technieken van Demand Planning & Forecasting en S&OP in praktijk te brengen.

Start: 26 september 2018

 

Gedurende deze training worden zowel de theorie als de technieken behandeld. U leert hoe u een goede forecast methode bepaalt en uitvoert en hoe u uw forecasting kunt optimaliseren. In dit kader komt tevens aan de orde hoe u door het analyseren van historische transacties de toekomstige ontwikkelingen kunt voorspellen. Aan de hand van een eigen bedrijfscase leert u de toepasbare technieken in praktijk te brengen. U analyseert op gestructureerde wijze hoe het Demand Planning & Forecasting proces is opgebouwd en u stelt met behulp van wat u heeft geleerd een verbeterplan op.


Programma

  • De rol van forecasting en het forecastingsproces
  • Demand forecasting en samenwerkingsprocessen
  • Data en model soorten
  • Tijdreeksmodellen en forecast accuracy
  • Forecast rapportage
  • CPF proefexamen en presentatie eigen bedrijscase


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020