Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

PRODUCTIE & LOGISTIEK +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender


20 december 2018
Advanced Planning & Scheduling (APS)

20 december 2018
Magazijnen en Distributiecentra

20 december 2018
Enterprise Resource Planning (ERP)

20 december 2018
Warehouse Management Systemen (WMS)

15 januari 2019
Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk (avondtraining)

29 januari 2019
Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk (dagtraining)


Het is van groot belang om de toekomstige vraag naar uw producten beter te voorspellen, de leverprestaties aan uw afnemers te verbeteren en tevens uw voorraadniveaus te verlagen, onder meer door verkoop en productie beter op elkaar af te stemmen. De training Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk helpt u hierbij.
3-daagse certificerende klassikale training
Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk

In deze training wordt u opgeleid voor het internationale diploma Certified Professional Forecaster (CPF) en leert u de processen en technieken van demand planning en forecasting en S&OP in praktijk te brengen.

Startdata: o.m. 15 en 29 januari 2019 

 

Gedurende het lesprogramma worden zowel de theorie als de technieken behandeld. U leert hoe u een goede forecast methode bepaalt en uitvoert en hoe u uw forecasting kunt optimaliseren. In dit kader komt tevens aan de orde hoe u door het analyseren van historische transacties de toekomstige ontwikkelingen kunt voorspellen. Aan de hand van een eigen bedrijfscase leert u de toepasbare technieken in praktijk te brengen. U analyseert op gestructureerde wijze hoe het demand planning en forecasting proces is opgebouwd en u stelt met behulp van wat u heeft geleerd een verbeterplan op.

 

Buiten de praktijk, die in deze training centraal staat, wordt u tevens opgeleid voor het Certified Professional Forecaster (CPF) certificaat van het Institute of Business Forecasting & Planning (IBF). Een unieke combinatie van een certificering, toegepast in de praktijk.

 

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen die direct of indirect (mede)verantwoordelijk is voor forecasting en demand planning. Wij denken dan aan demand managers, logistiek en materials managers, vooraadbeheer- en planningsmanagers, operations managers, supply chain managers, distibutiemanagers, inkoopmanagers, finance managers, sales managers en marketing professionals.

 

Startdata
De training bestaat uit 3 lesdagen (dagtraining) of 6 lesavonden (avondtraining). De training wordt centraal in het land georganiseerd. De lestijden zijn van 09.00 tot 16.30 uur (dagtraining) of van 18.45 tot 21.45 uur (avondtraining). De eerstvolgende dagtraining start op 29 januari 2019 en de eerstvolgende avondtraining start op 15 januari 2019. Voor alle overige lesdata verwijzen wij u graag naar onze website.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020