Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

PRODUCTIE & LOGISTIEK +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


18 juli 2019
Advanced Planning & Scheduling (APS)

18 juli 2019
Enterprise Resource Planning (ERP)

18 juli 2019
Magazijnen & Distributiecentra

18 juli 2019
Warehouse Management Systemen (WMS)

6 september 2019
Voorraadbeheer in de praktijk

16 september 2019
Certified Professional Forecaster (CPF) in de praktijk


Advanced Planning Systeem: dé geavanceerde IT-planningshulp

Een advanced planning systeem is een geavanceerde IT-planningshulp die de logistiek manager verlost van zijn planningsproblemen. Advanced planning systemen zijn inzetbaar voor alle mogelijke planningsgerelateerde problemen, van supply chain optimalisatie tot en met shopfloor scheduling.


Real-life testen tonen aan dat advanced planning & scheduling systemen (APS) tal van verbeteringen kunnen realiseren, zoals een scherpe daling van de voorraadniveaus, een hoger percentage van op tijd geleverde orders en een sterke stijging van de klanttevredenheidsratio. APS heeft evenwel consequenties op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Er zijn nogal wat zaken waarmee u rekening moet houden bij de selectie en invoering van een APS. Maar als u erin slaagt het juiste systeem succesvol te implementeren, dan zijn de voordelen er ook naar!

Schriftelijke cursus, tevens online beschikbaar

Advanced Planning & Scheduling (APS)

Kom alles te weten over de voordelen van en voorwaarden voor APS in uw organisatie

Start: maandeljks, o.m. op 18 juli en
15 augustus 2019


Inhoud
Na afloop van deze schriftelijke cursus bent u helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van advanced planning systemen. De beperkingen van Manufacturing resources planning (MRP)-systemen worden behandeld, u leert waar u op moet letten bij de aanschaf van een advanced planning systeem en de implementatie van het systeem in uw organisatie wordt behandeld. Tot slot wordt uitgebreid stilgestaan bij praktijkervaringen van gebruikers.

Doelgroep
Deze cursus is van bijzonder belang voor supply chain managers, logistiek managers en het IT- en productiemanagement van bedrijven met complexe planningsproblemen. Tevens is de cursus van belang voor adviseurs productiemanagement en ketenlogistiek en producenten van APS.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020