Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie, zowel onze reguliere opleidingen als maatwerkopleidingen. Informeer naar de mogelijkheden!


Het begrip e-HRM heeft een vaste plaats verworven in de onderwerpen die hoog op de agenda van HR managers staan. Mocht de belangstelling voor het onderwerp nog niet zijn opgewekt door de reeks congressen, seminars en workshops over dit onderwerp, dan is dit wel gebeurd door publicaties die ongeremd speculeren over het einde van de HR-functie ten gevolge van e-HRM.

e-HRM is een must!
e-HRM is al uitgebreid ingevoerd in vele organisaties. Om mee te gaan met de tijd en u te profileren als moderne werkgever, is e-HRM simpelweg een must. Niet alleen Employee Self Service (werknemers kunnen zelf wijzigingen in persoonlijke data doorvoeren) neemt een hoge vlucht door de invoering van e-HRM, ook werving en selectie, het opdoen van nieuwe kennis (e-learning) en competentie management vinden hierdoor grotendeels langs elektronische weg plaats.

Wilt u e-HRM binnen uw organisatie stimuleren en faciliteren? Dan is de cursus e-HRM van International Management Forum dé cursus voor u!
Schriftelijke/online cursus
e-HRM

Professionaliseer HR-functies in uw organisatie met behulp van e-HRM
Start: maandelijks, onder meer op 16 februari en 16 maart 2017


Wat houdt e-HRM in?
e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen op en een aanzienlijke tijdswinst.

Inhoud
In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • e-HRM: strategisch, tactisch en operationeel
  • De HR-portal
  • Online werving en selectie
  • e-Competentie management
  • To e-EB or not to e-EB
  • e-Learning
  • De nieuwe rol van de HR afdeling/manager
  • e-HRM implementeren
  • e-HRM in perspectief


Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020