Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

15 juni
Expatriate management

15 juni
Kennismanagement in de praktijk

15 juni
Strategisch Human Resources Management

3 juli
Talent Management

3 oktober
HR Analytics in de praktijk

6 oktober
Predictive Profiling

12 oktober
Employment Screening & Personeelsfraude

6 november
Strategische personeelsplanning

 

Kennismanagement richt zich op het beheersen van processen waarmee de kennis in een organisatie wordt geëxploiteerd, waarmee nieuwe kennis wordt geïmporteerd, geborgen en gedistribueerd, verder ontwikkeld en gecombineerd, en waarmee verouderde kennis kan worden afgestoten.

 
Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Kennismanagement in de praktijk

Naar een succesvolle aanpak van kennismanagement
Start: maandelijks, onder meer op 15 juni en 20 juli 2017

 

Kennismanagement is in tal van organisaties een hot topic. In deze zeer actuele en praktische cursus krijgt u inzicht in wat kennismanagement is, de wijze waarop IT ingezet kan worden en de kritische succesfactoren met betrekking tot de implementatie van kennismanagement.

 

Inhoud

  • Inleiding en toepassingsgebieden
  • Het innoveren van bedrijfsprocessen
  • Kennismanagement in de lerende organisatie
  • IT-enablers
  • Kennismanagement en kennistechnologie
  • introduceren en verbeteren
  • Voorwaarden en voordelen van effectief kennismanagement
  • Praktijkcases
  • Kennisinventarisatie, kennismodellering en de selectie van een specifieke kennistechniek


Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Meer informatie of direct inschrijven?
Partnerbericht

 

Globally Mobile Employees: How do you keep them on board?

Failure of an employee or of his or her family to settle at their destination is the most common cause of an early termination of their assignment. Numerous studies show that expatriates need specific skills and knowledge to successfully rebuild their life overseas.


Supported by leading multinationals, The Mobile Life: a new approach to moving anywhere is a key, low-cost support tool that enhances investments in globally mobile talent. It accompanies internationals through the process of resettling, developing their ability to manage personal change and lead their families through transition.

 

www.themobilelife.eu
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020