Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

3 oktober
HR Analytics in de praktijk

19 oktober
Expatriate Management

19 oktober
Data Protection Officer (DPO)

19 oktober
E-HRM

19 oktober
Strategisch Human Resources Management

14 december
Privacy & Data Protection kennisdag

1 februari
Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

 Ook interessant voor u!

Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

Volledige, actuele en direct toepasbare kennis voor het implementeren en borgen van privacy & data protection in publieke organisaties.

6-daagse klassikale opleiding met stappenplan, praktijkopdrachten en examen.

Start opleiding:
1 februari 2018

 

Voorbereid op de AVG met concrete antwoorden op 101 vragen!

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is complex en wordt gekenmerkt door vele onduidelijkheden. Alleen al dit feit levert 101 vragen op. Tijdens deze actuele Q&A dag worden - aan de hand van een live case - 101 vragen, praktische problemen en evenzoveel antwoorden, oplossingen en praktijktips besproken. Alle deelnemers worden van harte uitgenodigd hun eigen vragen in te dienen. Dus ook uw vragen over HR-gerelateerde Data Protection-vraagstukken zien wij graag tegemoet!
 Kennisdag
Privacy & Data Protection: 101 vragen en concrete antwoorden

Tijdens deze actuele kennisdag krijgt u antwoord op 101 vragen over het succesvol implementeren van Privacy & Data Protection in úw organisatie.
Datum: 14 december 2017

 

Wat leert u?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bevat zeer gedetailleerde verplichtingen voor uw organisatie en breidt de privacyrechten van uw werknemers, klanten, burgers, patiënten e.a. sterk uit. Al uw bedrijfsprocessen en informatiesystemen moeten vóór 25 mei 2018 aangepast zijn om te voldoen aan de nieuwe Europese Privacywet.

Deze actuele privacy kennisdag informeert u over privacy en data protection knelpunten in de praktijk. Tal van specifieke en complexe privacy vraagstukken komen aan bod. De kennisdag behandelt daar waar nodig de theorie, maar gaat vooral in op de praktische toepassing van de nieuwe wet- en regelgeving in dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Voor wie?

De impact van de nieuwe Europese privacy wetgeving hangt af van welke, hoeveel en hoe u privacygegevens van klanten, personeel, relaties e.a. verwerkt, opslaat en beheert. Deze actuele kennisdag is opgezet voor alle organisaties die met privacy vraagstukken aan de slag moeten en voor iedereen die nu eens antwoord wil krijgen op zowel actuele kennisvragen als specifieke vragen over de feitelijke implementatie van privacy en data protection in de praktijk.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

The Autumn Issue of The XPat Journal issue is out!
This extra thick, glossy print edition focusses on employment and careers in the Netherlands. Subscribe to the best source of English-language information today and find out about topics ranging from career and children and self employment, job hunting, practical information on Dutch meetings and new immigration Directives. For your leisure time there are features on National Park The Weerribben , art tips for the coming months and interviews with inspiring people.

More information about the Xpat Journal

 
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020