Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

19 oktober 2017
Coachend Leidinggeven

19 oktober 2017
E-HRM

19 oktober 2017
Competentiemanagement

19 oktober 2017
Werken met ken- en stuurgetallen

5 maart 2018
Talentmanagement

15 maart 2018
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

19 april 2018
HR Analytics

 

 

Ook interessant voor u!

Coachend Leidinggeven
Schriftelijke/Online cursus

De opleiding Coachend Leidinggeven leert u een effectieve management coach te zijn voor uw medewerkers.

Startdatum: 19 oktober 2017

 

 

 

De meest gehoorde kreet in organisaties is "de interne communicatie is niet goed". Uit berekeningen blijkt dat er miljarden bespaard zouden worden als er beter gecommuniceerd zou worden.

 

Softskills zijn essentieel voor het goed functioneren van uw IT-afdeling

'Harde', technische vaardigheden, kennis en ervaring alleen zijn niet meer voldoende voor uw IT professionals. Ook - of misschien wel juíst - de 'zachte' competenties zijn cruciaal voor het bereiken van zowel persoonlijke doelstellingen als die van de organisatie. Denk aan competenties op het gebied van communicatie, managementskills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen en beïnvloeden, samenwerken, enz. Eigenlijk alle competenties die de IT professional nodig heeft om in zijn of haar rol te excelleren.
 3-daagse training
Vaardigheden en gedrag voor de IT professional

In deze intensieve 3-daagse training ontwikkelt de deelnemer zijn/haar communicatieve vaardigheden en krijgt hij/zij inzicht in de eigen gedragsstijlen en die van anderen.

Startdatum: 15 maart 2018

 

Wat leert de IT professional? 

De IT'er leert in deze training hoe hij of zij in elke situatie de juiste en concrete informatie zo volledig mogelijk verzamelt. De trainer geeft hiertoe inzicht in verschillende vraagstellingstechnieken en een aantal inventarisatiemodellen.

 

Daarnaast leert de IT professional hoe deze zijn/haar eigen argumentatie goed onderbouwt, deze effectief presenteert en anderen overtuigt en enthousiasmeert. Ten slotte behandelt de trainer gedragsmodellen, waarmee de deelnemer inzicht krijgt in zijn/haar eigen voorkeursgedrag en gedragsstijlen van anderen herkent. Doordat de deelnemer deze kennis en inzichten beheerst, kan hij of zij optimaal verbinding leggen met anderen binnen en buiten de organisatie en zorgen voor de juiste 'klik'.

 

Voor wie?

Deze 3-daagse training is ontwikkeld voor álle IT professionals - ongeacht welke (sub)discipline - die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, bij (IT) dienstverleners, in de publieke sector, of bv. als ZZP-er.

 

In-company?

Deze training is bij uitstek geschikt om in-company te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden!


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Partnerbericht

 

SMART WORKING

De medewerker aan het woord

 

Nieuwe technologieën, robotisering en digitalisering bieden grote kansen, maar stellen ook eisen aan ondernemingen én medewerkers. Wat komt er op medewerkers af door Smart Working? Wat betekent dat voor hun werk? En wat hebben ze nodig om succesvol te blijven?

Dat onderzoeken FME en Berenschot door middel van een enquete onder medewerkers in de technologische industrie.

 

De online enquete richt zich op alle medewerkers werkzaam in de technologische industrie. Doel van het onderzoek is een zo compleet mogelijk beeld van de toekomst van werken in de technologische industrie in kaart te brengen.

 

IMF attendeert u graag op dit onderzoek. Smart Working kan ook van belang zijn voor uw organisatie.

 

Wilt u de vragenlijst zelf invullen? (Met kans op iPad of VVV-bonnen)

Wilt u de vragenlijst laten verspreiden in jouw organisatie?
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020