Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

21 december 2017
Expatriate Management

21 december 2017
Strategisch Human Resources Management

21 december 2017
Competentie Management

21 december 2017
e-HRM

21 december 2017
Werken met ken- en stuurgetallen

16 januari 2018
Werken in het buitenland

23 februari 2018
Predictive Profiling

10 april 2018
Strategische Personeelsplanning in de praktijk

 

Klassikale training van 4 dagdelen

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland, grensarbeid en inzending naar Nederland.

Startdatum: 16 januari 2018

 

Actuele kennis gegarandeerd!

Onder Expatriate Management worden alle systemen, procedures en activiteiten verstaan die te maken hebben met het uitzenden en inzenden van werknemers. De enige constante is verandering. Dit geldt nadrukkelijk ook voor de wet- en regelgeving rondom het uit- en inzenden van werknemers. Aangezien de voorwaarden voor vergunningen en tal van fiscale regelingen en andere randvoorwaarden zijn veranderd wordt de cursus Expatriate Management telkens opnieuw geactualiseerd!

Schriftelijke cursus
Expatriate Management

Antwoord op 101 fiscale, juridische, financiële en organisatorische vragen over uw expats!

Start: maandelijks, onder meer op 21 december 2017 en 18 januari 2018

 

Inhoud

De sociale zekerheidskosten van internationale uitzendingen vormen een aanzienlijk deel van de totale kosten en nemen dan ook een belangrijk deel van deze cursus in beslag. Ook de juridische gevolgen van het in- en uitzenden van werknemers worden uitvoerig behandeld evenals de fiscale consequenties. De belangrijkste belastingbesparende mogelijkheid voor uitgezonden werknemers is de 30%-regeling. Aan deze voor de praktijk zeer belangrijke regeling wordt een separate les gewijd. De cursus wordt afgesloten met een les die volledig gewijd is aan alle mogelijkheden om de kosten van uw expats beter in de hand te houden.

 

Doelgroep

Bent u verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van Expatriate Management in uw organisatie, dan is dit de cursus voor u. Ook als u in financiële, juridische of fiscale zin adviserend of betrokken bent bij het uitzenden of inzenden van werknemers mag u deze omvangrijke cursus niet missen!


Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020