Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


15 februari
Strategisch Human Resources Management

15 februari
Werken met ken-en stuurgetallen

15 februari
Coachend leidinggeven

15 februari
Competentiemanagement

10 april
Strategische personeelsplanning
in de praktijk


19 april
HR Analytics
in de praktijk

 
Strategische personeelsplanning is essentieel voor een succesvolle organisatiestrategie.
Volgens recent onderzoek heeft strategische personeelsplanning op dit moment de hoogste prioriteit in veel organisaties, gevolgd door talent management en duurzame inzetbaarheid.


Cruciaal voor uw organisatiesucces en de realisatie van uw organisatiestrategie is dat u over de juiste medewerkers beschikt op het juiste moment. Hiermee blijft u uw concurrenten namelijk een stap voor. Met strategische personeelsplanning brengt u in beeld welke medewerkers en competenties u nu in huis heeft en welke er straks nodig zijn. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie haar doelstellingen kan bereiken, nu en in de toekomst. Wilt u weten wat strategische personeelsplanning inhoudt en welke voordelen het uw organisatie oplevert? Schrijf u dan nĂș in voor de 4-daagse training Strategische personeelsplanning!
4-daagse klassikale training
Strategische personeelsplanning in de praktijk

Een concreet stappenplan en toepasbaar model om strategische personeelsplanning succesvol te implementeren en te professionaliseren in uw organisatie.

Start: 10 april 2018

 

Wat leert u?
In deze training doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om strategische personeelsplanning structureel en succesvol toe te passen. Tijdens de training wordt een concreet en toepasbaar model voor strategische personeelsplanning behandeld. Dit model helpt u met het doorlopen van het hele strategische planningsproces. Vervolgens gaat u aan de slag met cases en praktische oefeningen. Tevens geeft de trainer de aanzet voor uw eigen strategische personeelsplanning.

Na deze training bent u in staat een heldere analyse te maken van de benodigde kwantiteit en kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over strategische personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.

 

Beoordeling door cursisten.
De training Strategische personeelsplanning wordt door cursisten beoordeeld met een 8. Enkele reacties van cursisten:

 

'De training gaf mij beter inzicht in de instrumenten die ingezet worden bij strategische personeelsplanning. Verder gaf de training goede handvatten om met strategische personeelsplanning aan de slag te gaan.'
Mevrouw C. Hofkens, HR Adviseur, Nauta Dutilh.

 

'De training is veelzijdig, intensief en toepasbaar.'


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020