Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

5 maart
Talent Management

15 maart
e-HRM

15 maart
Coachend Leidinggeven

15 maart
Competentie Management

15 maart
Werken met ken- en stuurgetallen

15 maart
Strategisch HRM

10 april
Strategische Personeelsplanning in de praktijk

16 april
HR Analytics in de praktijk

Een groot gedeelte van de bedrijven die over een e- HRM systeem beschikt, maken niet optimal gebruik maakt van de mogelijkheden. En dat is jammer, want er is veel tijd en geld mee te besparen. Een modern en goed geïntegreerd e-HRM softwaresysteem moet in staat zijn zichzelf binnen één tot drie jaar terug te verdienen.

 


e-HRM is een must!
e-HRM is al uitgebreid ingevoerd in vele organisaties. Om mee te gaan met de tijd en u te profileren als moderne werkgever, is e-HRM simpelweg een must. Niet alleen Employee Self Service (werknemers kunnen zelf wijzigingen in hun persoonlijke data doorvoeren) neemt een hoge vlucht door de invoering van e-HRM, ook werving en selectie, het opdoen van nieuwe kennis (e-learning) en competentie management vinden hierdoor grotendeels langs elektronische weg plaats.

Wilt u e-HRM binnen uw organisatie stimuleren en faciliteren? Dan is de cursus e-HRM dé cursus voor u!

 
Schriftelijke/online cursus
e-HRM

Professionaliseer HR-functies in uw organisatie met behulp van e-HRM!

Start: maandelijks, onder meer op 15 maart en 19 april 2018


Wat houdt e-HRM in?
e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen op en een aanzienlijke tijdswinst.

Inhoud
In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • e-HRM: strategisch, tactisch en operationeel
 • De HR-portal
 • Online werving en selectie
 • e-Competentie management
 • To e-EB or not to e-EB
 • e-Learning
 • De nieuwe rol van de HR afdeling/manager
 • e-HRM implementeren
 • e-HRM in perspectief

 

Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Schriftelijke/online cursus
e-HRM

Professionaliseer HR-functies in uw organisatie met behulp van e-HRM!

Start: maandelijks, onder meer op 15 maart en 19 april 2018


Wat houdt e-HRM in?
e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen op en een aanzienlijke tijdswinst.

Inhoud
In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • e-HRM: strategisch, tactisch en operationeel
 • De HR-portal
 • Online werving en selectie
 • e-Competentie management
 • To e-EB or not to e-EB
 • e-Learning
 • De nieuwe rol van de HR afdeling/manager
 • e-HRM implementeren
 • e-HRM in perspectief

 

Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020