Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

10 april
Strategische Personeelsplanning in de praktijk

19 april
Expatriate Management

19 april
Strategisch Human Resources Management

19 april
Competentie Management

19 april
e-HRM

19 april
Werken met ken- en stuurgetallen

23 oktober
Werken in het buitenland

14 september
Predictive Profiling

 

Klassikale training van 4 dagdelen

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland, grensarbeid en inzending naar Nederland.

Startdatum: 23 oktober 2018

 

 

Onder Expatriate Management worden alle systemen, procedures en activiteiten verstaan die te maken hebben met het uitzenden en inzenden van werknemers. De enige constante is verandering. Dit geldt nadrukkelijk ook voor de wet- en regelgeving rondom het uit- en inzenden van werknemers. Aangezien de voorwaarden voor vergunningen en tal van fiscale regelingen en andere randvoorwaarden continu veranderen, is het ook voor u essentieel te investeren in actuele kennis zodat u tijdig uw beleid ten aanzien van uw expats en impats kunt bijstellen! In deze absoluut unieke 14-delige schriftelijke cursus wordt antwoord gegeven op al uw actuele juridische, fiscale en sociale zekerheidsvragen.

Schriftelijke cursus
Expatriate Management

Antwoord op 101 fiscale, juridische, financiële en organisatorische vragen over uw expats!

Start: maandelijks, onder meer op 19 april en 17 mei 2018

 

Inhoud

De sociale zekerheidskosten van internationale uitzendingen vormen een aanzienlijk deel van de totale kosten en nemen dan ook een belangrijk deel van deze cursus in beslag. Ook de juridische gevolgen van het in- en uitzenden van werknemers worden uitvoerig behandeld evenals de fiscale consequenties. De belangrijkste belastingbesparende mogelijkheid voor uitgezonden werknemers is de 30%-regeling. Aan deze voor de praktijk zeer belangrijke regeling wordt een separate les gewijd. De cursus wordt afgesloten met een les die volledig gewijd is aan alle mogelijkheden om de kosten van uw expats beter in de hand te houden.

 

Doelgroep

Bent u verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van Expatriate Management in uw organisatie, dan is dit de cursus voor u. Ook als u in financiële, juridische of fiscale zin adviserend of betrokken bent bij het uitzenden of inzenden van werknemers mag u deze omvangrijke cursus niet missen!


Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier.
Partnerbericht

 

Masterclass Leiderschapslessen uit films

Wat is goed leiderschap?

12 april 2018

 

We vinden in deze tijd dat leiders transparant, inspirerend en duidelijk moeten zijn, maar het belangrijkste is misschien wel dat ze betekenis en zin kunnen geven aan het verhaal dat zij samen met hun medewerkers creëren. Zonder zelfreflectie, verbeeldingskracht en metaforisch denken wordt dat verhaal moeilijk over te brengen.
Films, documentaires en series bieden vele ervaringen en inzichten die de ontwikkeling van leiderschap kunnen versterken. Het zijn bijzonder krachtige middelen om leiders te confronteren met hun rolmodellen.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Nive.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020