Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingkalender 2018


19 juli
Coachend Leidinggeven

19 juli
Competentie Management

19 juli
e-HRM

19 juli
Expatriate Management

19 juli
Kennismanagement in de praktijk

19 juli
Strategisch Human Resources Management

19 juli
Werken met ken- en stuurgetallen

6 september
HR Analytics in de praktijk

7 september
Security Intelligence

14 september
Predictive Profiling

24 september
Strategische Personeelsplanning

2 oktober
Certified Agile Coach

11 oktober
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

23 oktober
Werken in het buitenland

 

De juiste manier van coachen is een effectief middel om het potentieel uit mensen naar boven te halen. Door op het juiste moment het meest effectieve coachingsinstrument in te zetten, verbetert u het rendement van uw team. Een coachingstraject is een goed middel om werknemers te ondersteunen bij hun ontwikkeling of de uitvoering van hun werkzaamheden.


Zelf aan de slag met coaching?
De opleiding Coachend Leidinggeven is speciaal ontwikkeld voor managers binnen organisaties die in hun coachende rol meer theoretische onderbouw van ervaren topcoaches wensen. Wilt u als organisatie c.q. als manager serieus met coaching aan de slag? Schrijf u dan vandaag nog in!
Schriftelijke/online cursus
Coachend Leidinggeven

Leer een effectieve management coach te zijn voor uw medewerkers.

Start: maandelijks, o.m. op 19 juli en 16 augustus 2018

 

Wat leert u?
In acht lessen wordt het hele coachingsproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en methodes worden overzichtelijk voor u op een rij gezet en tal van coachingsinstrumenten worden behandeld. U leert op een zeer concrete en praktische wijze vanuit een coachende rol (uw) medewerkers effectief te ondersteunen voor een beter resultaat.

 

Voor wie?
De opleiding Coachend Leidinggeven is speciaal ontwikkeld voor managers binnen organisaties die in hun coachende rol meer theoretische onderbouw van ervaren topcoaches wensen.


Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wilt u deze schriftelijke cursus tevens online bestuderen? Dat kan! Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020