Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Meer informatie over een specifieke Privacy & Data Protection opleiding? 

Klik op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040 246 02 20 of info@imf-online.com.

 

In-company en op maat

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een in-company training? Neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u graag! 

Ondanks de invoering van de GDPR (General Data Protection Regulation) blijkt dat nog steeds een groot deel van de HR-medewerkers niet over voldoende kennis van de wetgeving beschikt om de juiste naleving van de wet te kunnen garanderen. En dat terwijl privacy een grote rol speelt in alle HR-processen en toezichthouders meer bevoegdheden hebben om (hoge) boetes op te leggen aan organisaties die de regels onvoldoende naleven!

 

Uniek opleidingsaanbod Privacy en Gegevensbescherming

International Management Forum heeft een uitgebreid aanbod van (certificerende en praktijkgerichte) opleidingen op het gebied van Privacy en Gegevensbescherming. Hiervan treft u onderstaand een overzicht aan.
Opleidingskalender Privacy & Data Protection

 

16 augustus

Data Protection Officer (DPO)

Deze schriftelijke cursus is tevens digitaal te bestuderen en start maandelijks. U wordt opgeleid tot Data Protection Officer (DPO) volgens de nieuwe Europese wetgeving. Met deze cursus kunt u zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert.

 

16 augustus

Data Protection Officer (DPO) in België

In deze zeer actuele, praktijkgerichte en gedegen opleiding wordt u opgeleid tot Data Protection Officer (DPO) volgens de nieuwe Europese GDPR/AVG.

 

27 augustus

Certified Data Protection Officer (CDPO)

In deze 5-daagse training (incl. het officiële PECB examen) ontwikkelt u alle kennis, vaardigheden en competenties om uw rol, taken en verantwoordelijkheden als Data Protection Officer (DPO/FG) succesvol te kunnen uitvoeren. Daarnaast komen tal van zaken als IT, security, risicomanagement, compliance, governance, ethiek en crisismanagement aan de orde.

 

28 augustus

Certified Information Privacy Manager (CIPM)

Deze 2-daagse training (incl. IAPP examen) behandelt uw rol als privacy officer met de bijbehorende verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Na deze training bent u volledig geïnformeerd om als aanspreekpunt op het gebied van privacy in uw organisatie te kunnen fungeren.

 

 12 september

Privacy & Data Protection in de praktijk

Deze 5-daagse Privacy & Data Protection opleiding bevat onder meer een stappenplan en praktijkopdrachten. In deze complete en actuele opleiding worden alle eisen waaraan uw organisatie moet voldoen behandeld. 

 

1 oktober

Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

 Deze 2-daagse training die opleidt voor de 'Certified Information Privacy Professional/Europe' titel (van IAPP) zorgt ervoor dat u kunt aantonen dat u kennis heeft van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protection op Europees niveau.

 

1 oktober

Privacy Impact Assessment (PIA)

 In deze 2-daagse klassikale opleiding leert u wanneer en hoe u een PIA uit moet voeren. Het Privacy Impact Assessment (PIA) is een instrument om vooraf na te kunnen denken over de privacy risico's van uw dataverwerking. Na 2 dagen gaat u concreet met uw eigen PIA naar huis conform alle eisen van de nieuwe Europese privacywet (AVG).

 

2 oktober

Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

 Deze 2-daagse opleiding (incl. IAPP examen) gaat dieper in op de toepassing van de privacy wet- en regelgeving in een IT-omgeving. Er worden verschillende IT-gerelateerde oplossingen aangereikt.

 

6 november

Privacy & Data Protection in de publieke sector

Deze 5-daagse opleiding bevat volledige, actuele en direct toepasbare kennis én een plan van aanpak voor het implementeren en borgen van privacy & data protection in publieke organisaties.

 

6 november 2018

Privacy en Security
In deze 3-daagse Privacy & Security training leert u hoe u een optimaal privacy- en beveiligingsbeleid in uw organisatie conform de actuele wet- en regelgeving (zoals de AVG) realiseert en borgt.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020