Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender


11 oktober 2018
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

18 oktober 2018
Strategisch Human Resources Management

18 oktober 2018
Werken met Ken- en Stuurgetallen

18 oktober 2018
Competentie Management

18 oktober 2018
e-HRM

5 november 2018
Big Data Foundation

6 november 2018
Big Data Steward

18 maart 2019
Strategische Personeelsplanning in de praktijk

 


Organisaties streven naar datagedreven HR, maar veel HR-professionals houden niet zo van cijfers. Hoe kunnen cijfers uw werk leuker en makkelijker maken?

Ken- en stuurgetallen geven u meer inzicht in de huidige situatie. U kunt uw doelen duidelijker omschrijven en beter uitleggen wat u bedoelt. Wanneer vinden we bijvoorbeeld werving en selectie succesvol? Het helpt dan om na te denken over hoe belangrijk u het vindt dat mensen zich aan uw organisatie blijven verbinden of hoeveel medewerkers er binnen een half jaar vertrekken. En wanneer bent u daar tevreden over? Dit wordt veel duidelijker met ken- en stuurgetallen. Het hele proces van vinden wanneer iets succesvol is, is vaak nog belangrijker dan het hebben van zo'n stuurgetal. Nadenken over de vraag 'Wanneer zijn we hier tevreden over?' is namelijk een veel leukere vraag dan 'Welk stuurgetal hoort hierbij?'. Een andere reden waarom ken- en stuurgetallen het werk leuker maken is dat u, door deze te gebruiken, de resultaten kunt volgen en kunt bijsturen. Het is vaker duidelijk dat u een bepaald doel haalt of misschien zelfs overtreft. Dan is er iets te vieren!

Wilt u uw kennis op het gebied van ken- en stuurgetallen naar een hoger niveau brengen? Dan is Werken met Ken- en Stuurgetallen dé cursus voor u.
Schriftelijke cursus, tevens online beschikbaar
Werken met Ken- en Stuurgetallen

Optimaal leren toepassen van ken- en stuurgetallen in de P&O-praktijk.

Startdata: o.m. 18 oktober en 15 november 2018


Veel bedrijven zijn op dit moment bezig personele ken- en stuurgetallen te ontwikkelen. De praktische toepassing van ken- en stuurgetallen kent evenwel veel valkuilen. Wie deze wil vermijden moet een groot aantal lessen ter harte nemen.

 

Doel
Aan de hand van deze cursus doet u het strategische inzicht en de noodzakelijke kennis op om ken- en stuurgetallen in uw praktijk te kunnen toepassen. Onderdeel van deze cursus is tevens het leren toepassen van een praktische methode waarmee u zelf ken- en stuurgetallen kunt ontwikkelen. Met behulp van deze methode kunt u stapsgewijs, vanuit uw eigen strategie, zelf plannen opstellen met duidelijke stuurgetallen. Bovendien blijkt uit de cursus dat u met een relatief klein aantal kengetallen al belangrijke conclusies kunt trekken met betrekking tot uw personeelsbeleid.


Tevens online beschikbaar via digital learning!

Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Doelgroep
Wij denken o.a. aan hr-managers, lijnmanagers, hoofden management development, hoofden opleiding, competentie- en mobiliteitsmanagers, kennismanagers, automatiseringsmanagers, etc.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020