Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Doet marketing ertoe? - Effectieve marketing door te sturen op waarde
Is marketing misleiding en geldverspilling? Dit beeld kan ontstaan als marketing verkeerd wordt ingezet. Zonde, want marketing heeft de potentie zeer waardevol te zijn. Ruud Frambach laat zien hoe op dinsdag 29 januari!
Op korte termijn resultaat behalen, is nog steeds te vaak het doel van marketing-activiteiten. Hiervoor wordt altijd een prijs betaald, op langere termijn ook door marketing zelf. Dat ondermijnt het vertrouwen in het vak en beperkt de belangrijke en vooral waardevolle rol die marketing kan spelen. Als ze goed wordt ingezet, kan marketing waarde creëren voor afnemers en tegelijkertijd waarde realiseren voor bedrijven, aandeelhouders en de maatschappij.
Klik hier voor meer informatie over deze Masterclass.

Opleidingskalender 2019


17 januari
Coachend leidinggeven

17 januari
e-HRM

17 januari
Werken met ken- en stuurgetallen

17 januari
Strategisch Human Resources Management

24 januari
HR Analytics in de praktijk

24 januari
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

18 maart
Strategische Personeelsplanning

 

Het succes van uw onderneming staat of valt met de competenties van uw medewerkers!
Uit onderzoek blijkt dat de best presterende ondernemingen competentie management inzetten om het prestatieniveau van hun organisatie te verhogen. Daarnaast verschaft het uw organisatie de handvatten om veranderingen te kunnen sturen en beheersen en legt het de basis voor een integraal personeelsproces van selectie, beoordeling, beloning, inzet en door- en uitstroom.
Het competentiedenken heeft grote gevolgen voor het human resources beleid in uw organisatie. Competentie- en resultaatcriteria moeten worden ontwikkeld en er moet een beoordelings- en beloningsbeleid worden ingevoerd dat hieraan sturing geeft. Dit vereist een gedegen kennis van competentie management. Echter, een goed geïmplementeerd competentie management verdient zich dubbel en dwars terug.
schriftelijke en online cursus

Competentie Management

Zet de competenties van uw medewerkers gericht in en realiseer zo de doelstellingen van uw organisatie.

Start: 17 januari 2019

 

Inhoud
In deze unieke cursus behandelen deskundigen het concept van competentiedenken. De lessen vormen tezamen een bruikbaar plan van aanpak om vanuit een strategisch HRM-perspectief operationeel met competenties aan de slag te kunnen. Deze aanpak heeft inmiddels in vele praktijksituaties zijn waarde bewezen.

Doelgroep
Deze cursus is geschreven voor HR-managers, personeelsfunctionarissen, opleidingsmanagers, hoofden management development (MD) en het lijnmanagement.

 

Digital learning
Wilt u de schriftelijke cursus online bestuderen? Dat kan. Al onze schriftelijke cursussen zijn beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

 

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

 

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020