Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


21 februari
e-HRM

21 februari
Expatriate Management

21 februari
Strategisch Human Resources Management

21 februari
Werken met ken- en stuurgetallen

14 maart
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

14 maart
HR Analytics in de praktijk

18 maart
Certified Agile Coach

18 maart
Strategische Personeelsplanning

14 mei
Werken in het buiteland


Manager of coach?
Als leidinggevende vervult u vele rollen en moet u vaak schakelen tussen deze rollen. Van managers wordt steeds vaker een coachende stijl van leidinggeven verwacht. Wat houdt coachen concreet in? En hoe vindt u de balans tussen leidinggeven en coachen? Er is veel gebrek aan kennis en competentie rond leiderschap en coachen, maar er is goed nieuws: coachend leidinggeven kunt u leren! Wilt u kennis nemen van de tools en denkrichtingen die coaches zoal gebruiken, dan is de schriftelijke cursus Coachend Leidinggeven dé opleiding voor u!
schriftelijke cursus, tevens online beschikbaar

Coachend Leidinggeven

Word een effectieve managementcoach voor uw medewerkers!

Start: o.a. 21 februari en 21 maart 2019


Wat leert u?
In 8 schriftelijke lessen wordt het hele coachingsproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en methodes worden overzichtelijk voor u op een rij gezet en tal van coachingsinstrumenten worden behandeld. U leert op een zeer concrete en praktische wijze vanuit een coachende rol (uw) medewerkers effectief te ondersteunen voor een beter resultaat. Ook leert u hoe u als opdrachtgever de juiste externe coach kunt selecteren en hoe u het rendement van (uw) coaching kunt berekenen.

Voor wie?
De opleiding 'Coachend Leidinggeven' is speciaal ontwikkeld voor managers binnen organisaties die in hun coachende rol meer theoretische onderbouw van ervaren topcoaches wensen. Wilt u als organisatie c.q. als manager serieus met coaching aan de slag? Schrijf u dan vandaag nog in.

Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020