Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


18 april
Coachend Leidinggeven

18 april
Expatriate Management

18 april
Strategisch Human Resources Management

18 april
Werken met ken- en stuurgetallen

18 april
e-HRM

14 mei
Werken in het buitenland

16 mei
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

16 mei
HR Analytics in de praktijk

16 september
Strategische Personeelsplanning


e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen en aanzienlijke tijdwinst op. Verwacht wordt dat e-HRM over een aantal jaren in de meeste organisaties geïmplementeerd zal zijn.

Bent u verantwoordelijk voor het stimuleren en faciliteren van e-HRM in uw organisatie? Dan is dit dé cursus voor u!
9-delige schriftelijke en online cursus

e-HRM

Professionaliseer HR-functies in uw organisatie met behulp van e-HRM!


Start maandelijks, o.m. op 18 april en 16 mei 2019


Wat leert u?
In deze cursus leert u hoe e-HRM belangrijke verbeteringen, besparingen en een aanzienlijke tijdwinst op kan leveren en hoe u e-HRM kunt implementeren in uw organisatie. e-HRM is meer dan Employee Self Service, e-HRM kan ook een uitstekend hulpmiddel zijn bij werving en selectie, competentiemanagement en e-learning. Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod in deze cursus.

Voor wie?
Qua functionarissen denken wij o.a. aan HR-managers, lijnmanagers, hoofden opleiding, managers werving & selectie, hoofden management development, competentie- en mobiliteitsmanagers, kennismanagers, hoofden (arbeidsmarkt)communicatie en automatiseringsmanagement.

Tevens online beschikbaar via digital learning
Onze schriftelijke opleidingen zijn ook beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus online kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als uniek, waardevol en praktisch naslagwerk voor u en uw organisatie

Meer informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020