Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

HR-MANAGEMENT +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


14 mei 2019
Werken in het buitenland

16 mei 2019
Coachend Leidinggeven

16 mei 2019
e-HRM

16 mei 2019
Expatriate Management

16 mei 2019
HR Analytics in de Praktijk

16 mei 2019
Kennismanagement in de praktijk

16 mei 2019
Strategisch Human Resources Management

16 mei 2019
Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

16 mei 2019
Werken met ken- en stuurgetallen

16 september 2019
Strategische Personeelsplanning

20 september 2019
Predictive Profiling


Strategische Personeelsplanning: hoogste prioriteit in veel organisaties!
Volgens recent onderzoek heeft Strategische Personeelsplanning op dit moment de hoogste prioriteit in veel organisaties. Deze 'sense of urgency' wordt vooral gevoed door demografische veranderingen (vergrijzing), het nadrukkelijker sturen op kosten, de krapte op de arbeidsmarkt, de behoefte aan een goed toegerust personeelsbestand en de noodzaak om flexibel te kunnen anticiperen op veranderende markten en consumentenvoorkeuren.

Strategische Personeelsplanning betekent voortdurend en systematisch bijsturen en anticiperen terwijl uw organisatie en de externe omgeving volop in beweging zijn. Het is een stuurinstrument om medewerkers, nu en op de lange(re) termijn, effectief te kunnen inzetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. U kunt tijdig gerichte maatregelen treffen voor de juiste in-, door- en uitstroom van uw personeel. Niet alleen in kwantitatieve, maar ook in kwalitatieve zin.

4-daagse klassikale training

Strategische Personeelsplanning in de praktijk

Professionaliseer uw organisatie en zet uw medewerkers, nu en op de lange(re) termijn, effectief in voor de realisatie van uw organisatiestrategie!

Start: 16 september 2019


Wat leert u?
In deze training doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om strategische personeelsplanning structureel toe te passen. Tijdens de training wordt een concreet en toepasbaar model voor strategische personeelsplanning behandeld, dat u helpt met het doorlopen van het hele strategische planningsproces. Vervolgens gaat u aan de slag met cases en praktische oefeningen en geven de trainers een aanzet voor uw eigen planning.

Na deze training bent u in staat een heldere analyse te maken van de benodigde kwantiteit en kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over strategische personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.

Voor wie?
Deze training is van strategisch belang voor HR-professionals, HR-adviseurs, lijnmanagers, directieleden, inleen- en flexmanagers, financiƫle professionals en recruitment managers in alle soorten organisaties.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag voor meer informatie een brochure aan of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020