Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

 Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!
040 - 246 02 20
info@imf-online.com
www.imf-online.com

Direct inschrijven?
Om u voor deze opleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com of vraag een PDF inschrijfformulier aan via info@imf-online.com.

Liever een opleiding bij u in huis?
Vanaf doorgaans vijf personen kunnen wij een besloten opleiding organiseren op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden!


Als gebouweigenaar of bestuurder speelt u een sleutelrol wanneer het gaat om brandveiligheid. Een gebouw volledig brandveilig maken kan niet, maar u moet wel nadenken over het niveau van brandveiligheid dat u wilt bereiken. Welke maatregelen moet u hiervoor nemen? En wat zijn de consequenties van deze maatregelen?

Of u nu eigenaar, beheerder of gebruiker van een gebouw bent, in alle gevallen bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van uw gebouw(en). Bent u voldoende geschoold om te beoordelen of uw situatie danwel locatie brandveilig is? De cursus Brandveiligheid van gebouwen van International Management Forum (IMF) stelt u in staat om de brandveiligheid binnen uw gebouw(en) in te schatten en de nodige maatregelen te nemen!

 
Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Brandveiligheid van gebouwen

Brandveiligheid: úw verantwoordelijkheid!
Start: maandelijks, onder meer op 16 februari en 16 maart 2017


Of uw gebouw brandveilig is, is afhankelijk van de bouwkundige staat van het gebouw, de installatietechnische en organisatorische voorzieningen en het feitelijke gebruik ervan. In deze zeer actuele cursus leert u alles wat u moet weten over het brandveilig maken, gebruiken en houden van uw organisatie.

Wat leert u?
In de cursus brandveiligheid zal worden ingegaan op hetgeen vandaag de dag wordt verstaan onder brandveiligheid. Daarbij is kennis van een aantal begrippen die te maken hebben met die brandveiligheid onontbeerlijk. U krijgt daarnaast een overzicht van alle regels waaraan u moet voldoen plus tal van tips en adviezen. De cursus is voorzien van de laatste wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en maakt u tot een gedegen gesprekspartner in alle voorkomende brandveiligheidsdiscussies.

Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020