Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

18 mei
Risicomanagement voor de safety & security manager


18 mei
Safety & Security

18 mei
Beveiliging van gebouwen en terreinen

18 mei
Brandveiligheid van gebouwen

7 juni
ISO 31000 Risicomanagement

20 juni
Crisismanagement

8 september
Business Continuity Management (BCM)

6 oktober
Predictive Profiling

12 oktober
Employment Screening & Personeelsfraude

 
Integrale beveiliging is een logisch gevolg van de voortschrijdende techniek en maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de toegenomen aandacht voor risicobeheersing, onder meer als gevolg van (nieuwe) wet- en regelgeving. Beveiligingsdisciplines worden en zijn steeds meer afhankelijk van de techniek en van elkaar. Het belang van een integrale aanpak wordt dan ook door veel organisaties onderkend.

Wilt u de benodigde inzichten en vaardigheden verkrijgen voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie? Schrijf u dan in voor een van onze opleidingen op het gebied van integrale beveiliging!

 
Post-HBO opleiding
Integrale Beveiliging

Integrale Beveiliging: ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie. U ontvangt het post-HBO diploma Security & Safety Management Expert en mag de internationale titel SSME voeren.
Duur: 16 dagen
Start: 12 september 2017

 

Wat leert u?

In deze opleiding leert u hoe u als verantwoordelijke manager de beveiliging kunt professionaliseren richting een integrale aanpak. U maakt kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. Alle organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen worden uitgebreid behandeld. In deze opleiding verkrijgt u de benodigde inzichten en vaardigheden voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Integrale Beveiliging

In 10 lessen leert u alles over een succesvolle integratie van fysieke, IT en personele beveiliging.
Start: onder meer op 18 mei en 15 juni 2017

 

Wat leert u?

In deze cursus maakt u kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. U leert alle risico's te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te treffen.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020