Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

20 juni
Crisismanagement

28 juni
ISO 31000 Risicomanagement

20 juli
Beveiliging van gebouwen en terreinen

20 juli
Brandveiligheid van gebouwen

20 juli
Risicomanagement voor de safety & security manager

20 juli
Safety & Security

8 september
Business Continuity Management (BCM)

6 oktober
Predictive Profiling

12 oktober
Employment Screening & Personeelsfraude


Hoe handig zou het zijn als je de bad guy al kunt spotten ver voordat deze iets gedaan heeft? Natuurlijk kun je niets uitsluiten, maar met profilen valt het risico wel te verkleinen. De vraag naar beveiligers die kunnen profilen gaat toenemen, maar dit moet dan wel onderdeel zijn van een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen.

 

Certificerende klassikale training
Predictive Profiling

7-daagse training (inclusief examen) om op een zeer succesvolle manier criminele en terroristische aanvallen te onderkennen en te stoppen.
Start: 6 oktober 2017

 

Wat houdt predictive profiling in?
Predictive Profiling is een techniek om verdacht gedrag of opvallende personen er snel uit te kunnen pikken. Profilen op uiterlijke kenmerken is tegenwoordig helemaal niet zo belangrijk meer. Je kijkt gericht naar het gedrag dat samenhangt met iemand die een aanslag voorbereidt en uitvoert. Bij profiling gaat het er dus om dat je gedrag herkent dat afwijkt van het normale.


De opleiding heeft tot doel u de methode Predictive Profiling aan te leren. Als Predictive Profiler wordt u getraind in het detecteren van afwijkend gedrag, verdachte indicatoren en het stellen van niet te voorspellen vragen (Security Questioning). Na afronding van de opleiding bent u in staat om verdachte personen en situaties op basis van indicatoren te herkennen en hierop adequaat te reageren.

Diploma en titel
Als u slaagt voor het (IBEX) examen, na afloop van de opleiding, ontvangt u het internationaal erkende diploma Predictive Profiling. Als u tevens de praktijkopdracht afrondt, kunt u zich laten inschrijven in het register ‘Certified Security Profiler’ waardoor u gerechtigd bent de titel CSP (Certified Security Profiler) achter uw naam te zetten.

Meer informatie of direct inschrijven?
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020