Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2017

17 augustus
Anti-Fraude Professional

3 oktober
HR Analytics in de praktijk

6 oktober
Predictive Profiling

12 oktober
Employment Screening & Personeelsfraude

6 november
Strategische Personeelsplanning

13 november
Certified Fraud Examiner (CFE)


Minder personeelsfraude met meer screening!

Wist u dat 75% van de Nederlandse bedrijven slachtoffer is van personeelsfraude en dat de schade in de honderden miljoenen euro per jaar loopt? Wist u dat 75% van alle economische delicten wordt gepleegd door eigen personeel waarvan meer dan 50% langer dan 5 jaar in uw bedrijf werkzaam is? Wist u dat in 25% van alle cv's keihard wordt gelogen? Wist u dat niet-integer handelen (zoals intimidatie en pesten) eveneens een grote schadepost voor uw bedrijf oplevert?

Voorkom personeelsfraude en niet-integer handelen door uw personeel en neem deel aan de meest actuele en complete opleiding over Employment Screening & Personeelsfraude!
Klassikale training
Employment Screening & Personeelsfraude
Voorkom personeelsfraude met de meest actuele en complete opleiding over pre-, in- en post-Employment Screening. U ontvangt de officiƫle internationale titel Certified Insider Threat Profiler.
Start: 12 oktober 2017

 

Wat leert u?
Goed, betrouwbaar en integer personeel is een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van uw organisatie. Het formuleren en implementeren van een Employment Screeningsbeleid is een belangrijke stap in het kader van een integriteits- en frauderisicobeleid als onderdeel van uw personeels- en securitybeleid. In deze actuele en complete opleiding komen alle facetten van het voorkomen, ontdekken en minimaliseren van personeelsfraude aan bod aan de hand van een professioneel Employment Screeningsbeleid.


Lesprogramma

  • Pre-Employment Screening (PES) (4 dagen)
  • In-Employment Screening (2 dagen)
  • Post-Employment Screening (2 dagen)


Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020