Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender

21 december 2017
Integrale beveiliging

21 december 2017
Safety & security

21 december 2017
Brandveiligheid van gebouwen

21 december 2017
Risicomanagement voor de safety & security manager

21 december 2017
Beveiliging van gebouwen en terreinen

2 februari 2018
Security intelligence

6 maart 2018
Integrale beveiliging (Post-HBO opleiding)

13 maart 2018
Crisismanagement


Wilt u de benodigde inzichten en vaardigheden verkrijgen voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie? Schrijf u dan in voor een van onze opleidingen op het gebied van integrale beveiliging!

 
Schriftelijke cursus
Integrale Beveiliging

In 10 schriftelijke lessen leert u alles over een succesvolle integratie van fysieke, IT en personele beveiliging.

Start: onder meer op
21 december 2017 en 15 januari 2018

 

Wat leert u?

In deze schriftelijke leergang maakt u kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. U leert alle risico's te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te treffen.

 

Digital learning

Al onze schriftelijke opleidingen zijn beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens, waarmee u de cursus online kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
16-daagse post-HBO opleiding
Integrale Beveiliging

Na het succesvol doorlopen van deze opleiding ontvangt u het post-HBO diploma Security & Safety Management Expert en mag u de internationale titel SSME voeren.

Startdatum: 6 maart 2018

 

Wat leert u?

In deze opleiding leert u hoe u als verantwoordelijke manager de beveiliging kunt professionaliseren richting een integrale aanpak. U maakt kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. Alle organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen worden uitgebreid behandeld. In deze opleiding verkrijgt u de benodigde inzichten en vaardigheden voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020