Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

6 maart
Integrale Beveiliging (Post-HBO opleiding)

7 maart
ISO 31000 Risicomanagement

13 maart
Crisismanagement

15 maart
Integrale Beveiliging

15 maart
Risicomanagement voor de safety & security manager

15 maart
Safety & Security

23 maart
Business Continuity Management (BCM)

 

Risicomanagement helpt bij het in kaart brengen van risico’s, de besluit­vorming daarover, de keuze van maatregelen, de realisatie en invoering daarvan en het beheer van en de controle over bestaande maatregelen.

 

Risicomanagers moeten werken met vele onzekerheden. Daarom is het van groot belang dat de mensen die bekend zijn met het bedrijfsproces zoveel mogelijk aan het proces van risicomanagement meedoen. Zij hebben niet alleen de kennis van het bedrijfsproces, maar zullen ook over de risico’s van dat proces moeten oordelen en besluiten over maatregelen moeten ondersteunen.
Safety & Security zijn beide sterk gericht op het realiseren van oplossingen voor gebleken problemen of onderkende risico’s. Risicomanagement biedt een goed kader voor het uitvoeren van het proces van Safety & Security. Uitgaande van de risico’s worden maatregelen bedacht en uitgevoerd.

 

Schriftelijke cursus (tevens online beschikbaar)
Risicomanagement voor de safety & security manager

Stem uw beveiligingsactiviteiten beter af op de risico's van uw bedrijfsprocessen.

Start: maandelijks, onder meer op 15 maart en 19 april 2018


In deze schriftelijke en online cursus leert u het proces van risicomanagement toe te passen. Daardoor zal duidelijk worden hoe uw beveiligingsactiviteiten beter kunnen worden afgestemd op de risico’s van de bedrijfsprocessen. Daarnaast biedt de cursus inzicht in de manier waarop de risico’s van het proces van Safety & Security kunnen worden ‘gemanaged’.

Inhoud

  • Het proces van risicomanagement
  • Risicomanagement organiseren en leiden
  • Risicoanalyse
  • Risicobeoordeling en besluitvorming
  • Het treffen van maatregelen
  • Beheer
  • Controle
  • Communicatie in risicomanagement


Tevens online beschikbaar via digital learning
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Direct inschrijven of meer informatie?
Wij helpen u graag! Om u direct in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com. Een brochure vraagt u telefonisch aan op 040 - 246 02 20 of via e-mail naar info@imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020