Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018

19 april
Safety & Security

19 april
Risicomanagement voor de safety & security manager

19 april
Beveiliging van gebouwen en terreinen

6 juni
ISO 31000 Risicomanagement

12 juni
Crisismanagement

7 september
Security Intelligence

14 september
Predictive Profiling

 

Beschikt u over actuele kennis van de modus operandi van uw potentiële tegenstander?
Uit onderzoek blijkt dat heel weinig security managers in de gelegenheid zijn om zich blijvend te verdiepen in de actuele (be)dreigingen van hun organisatie. Veel security managers vinden het moeilijk om (be)dreigingen goed in kaart te brengen en te onderbouwen met beschikbare historische data en (trend)analyses. De training Security Intelligence van International Management Forum (IMF) helpt u hierbij!
8-daagse certificerende klassikale training
Security Intelligence

Proactief beveiligen van uw organisatie door het real time bijhouden van een actueel dreigingsbeeld.

Startdatum: 11 september 2018


Security Intelligence is het proces van het verzamelen, verwerken en analyseren van informatie over personen, groepen of organisaties die een bedreiging (kunnen) vormen voor uw organisatie. Om een gedegen dreigingsanalyse op te stellen is het niet alleen van belang om potentiële tegenstanders te inventariseren, maar ook om hun motivatie en capaciteiten in kaart te brengen. Om in deze informatiebehoefte te voorzien leert Security Intelligence u om een belangen-, dreigings- en weerstandsanalyse te maken. De combinatie van deze uitkomsten levert u een waardevolle risico-analyse op.

Officieel erkend diploma 'Security Intelligence'
U kunt de Security Intelligence opleiding afsluiten met het schriftelijke Security Intelligence theorie-examen. Wanneer u slaagt, ontvangt u uit handen van de certificeringsinstantie IBEX het internationaal erkende diploma Security Intelligence.

Als u vervolgens tevens het praktijkexamen van vakbekwaamheid Security Intelligence succesvol afrondt, kunt u zich laten inschrijven in het register Certified Security Intelligence Expert (CSIE®), waardoor u gerechtigd bent de titel CSIE achter uw naam te zetten.

Meer informatie
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020