Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


12 juni
Crisismanagement

21 juni
Beveiliging van gebouwen en terreinen

21 juni
Brandveiligheid van gebouwen

21 juni
Risicomanagement voor de safety & security manager

21 juni
Integrale Beveiliging

7 september
Security Intelligence

14 september
Predictive Profiling

 

Brandveiligheid: úw verantwoordelijkheid!
Als gebouweigenaar of bestuurder speelt u een sleutelrol wanneer het gaat om brandveiligheid. Een gebouw volledig brandveilig maken kan niet, maar u moet wel nadenken over het niveau van brandveiligheid dat u wilt bereiken. Welke maatregelen moet u hiervoor nemen? En wat zijn de consequenties van deze maatregelen?

Of u nu eigenaar, beheerder of gebruiker van een gebouw bent, in alle gevallen bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van uw gebouw(en). Bent u voldoende geschoold om te beoordelen of uw situatie danwel locatie brandveilig is?

 

De cursus Brandveiligheid van gebouwen stelt u in staat om de brandveiligheid van uw gebouw(en) in te schatten en de nodige maatregelen te nemen!

 

 
Schriftelijke/online cursus

Brandveiligheid van gebouwen


Brandveiligheid: úw verantwoordelijkheid!

Start: maandelijks, onder meer op 21 juni en 19 juli 2018


Of uw gebouw brandveilig is, is afhankelijk van de bouwkundige staat van het gebouw, de installatietechnische en organisatorische voorzieningen en het feitelijke gebruik ervan. In deze actuele cursus leert u alles wat u moet weten over het brandveilig maken, gebruiken en houden van uw organisatie.


Wat leert u?
In deze cursus wordt ingegaan op hetgeen vandaag de dag wordt verstaan onder brandveiligheid. Daarbij is kennis van een aantal begrippen die te maken hebben met die brandveiligheid onontbeerlijk. U krijgt daarnaast een overzicht van alle regels waaraan u moet voldoen plus tal van tips en adviezen. De cursus is voorzien van de laatste wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en maakt u tot een gedegen gesprekspartner in alle voorkomende brandveiligheidsdiscussies.

Tevens online beschikbaar via digital learning!
Wanneer u kiest voor digital learning ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020