Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


14 augustus
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

16 augustus
Safety & Security

16 augustus
Beveiliging van gebouwen en terreinen

16 augustus
Brandveiligheid van gebouwen

16 augustus
Risicomanagement voor de Safety & Security manager

16 augustus
Integrale Beveiliging

7 september
Security Intelligence

12 september
ISO 31000 Risicomanagement

14 september
Predictive Profiling

9 oktober
Crisismanagement


In geval van calamiteiten, incidenten of andere dreigende en ongewenste situaties neemt het crisismanagement besluiten en geeft leiding aan het personeel en de eenheden die de maatregelen uitvoeren. Slagvaardig besluiten nemen en adequaat leiding geven kan alleen wanneer het crisismanagement zich goed op de taken heeft voorbereid en opgeleid en geoefend is om met de crisisorganisatie op de onderkende risico's en gevaren te reageren.  

 

6-daagse klassikale training
Crisismanagement

In deze training doet u cruciale achtergrondkennis, vaardigheden en competenties op in het vakgebied crisismanagement.

Startdatum: 9 oktober 2018

 

Een crisismanager is een speciale manager - fulltime of als nevenfunctie - die verantwoordelijk is voor acute of dreigende noodsituaties die de bedrijfsvoering op een ernstige manier kunnen beïnvloeden, zoals stroomstoringen, problemen met IT, brand, wanprestaties van leveranciers, product recalls, capaciteitsproblemen in transport of natuurgeweld. In deze training doet u de cruciale achtergrondkennis, vaardigheden en competenties op die u als crisismanager in de praktijk nodig heeft.

 

Doel van de training

Deze training is erop gericht uw rol in crisismanagement te professionaliseren. De training is zeer praktisch en de inhoud kan direct toegepast worden in uw praktijk. U krijgt zicht op de aandachtspunten en valkuilen in crisismanagement, door te doen en door ervaringen uit te wisselen. De training is gebaseerd op 6 hoofddoelstellingen, t.w.:

  • Inzicht in en vaardigheid met crisis beheersingsprocessen
  • Besluiten nemen onder druk
  • Probleemoplossend vermogen vergroten
  • Leidinggeven aan een crisisteam
  • Versterking van uw zelfvertrouwen als leider/lid van een crisisteam
  • Reflecteren

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040-246 02 20. Om u voor dezze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inscvhrijfformulier om www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020