Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


7 september
Security Intelligence

12 september
ISO 31000 Risicomanagement

14 september
Predictive Profiling

20 september
Risicomanagement voor de Safety & Security manager

20 september
Safety & Security

20 september
Integrale Beveiliging

20 september
Beveiliging van gebouwen en terreinen

20 september
Brandveiligheid

9 oktober
Crisismanagement

 

Integrale beveiliging is afdelingsoverschrijdend en een goede samenwerking tussen de diverse betrokken afdelingen is daarbij van groot belang. Maar hoe bereikt u dit?

 

In de opleiding Integrale Beveliging leert u hoe u als verantwoordelijke manager de beveiliging kunt professionaliseren richting een integrale aanpak. U verkrijgt u de benodigde inzichten en vaardigheden voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie!
Schriftelijke/online cursus
Integrale Beveiliging

In 10 lessen leert u alles over een succesvolle integratie van fysieke, IT en personele beveiliging.

Start: maandelijks, onder meer op 20 september en 18 oktober 2018

 

Wat leert u?
In deze schriftelijke cursus maakt u kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. U leert alle risico's te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te treffen. Alle organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen worden uitgebreid behandeld.

 

Doelgroep
Deze unieke cursus is geschreven voor onder meer security managers, risk & safety managers, facility managers, hoofden bedrijfsvoering, hoofden gebouwenbeheer, ambtenaren beveiliging/veiligheid, brandweer, coördinatoren rampenbestrijding en andere in- en externe functies waaraan een beveiligingsverantwoording is verbonden.

 

Digital learning
Al onze schriftelijke opleidingen zijn tevens beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens, waarmee u de cursus online kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020