Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2018


7 september
Security Intelligence

14 september
Predictive Profiling

20 september
Integrale Beveiliging

20 september
Safety & security

20 september
Brandveiligheid van gebouwen

20 september
Risicomanagement voor de safety & security manager

20 september
Beveiliging van gebouwen en terreinen

9 oktober
Crisismanagement

 

Integrale beveiliging staat volop in de belangstelling. Maar hoe werkt u optimaal samen met alle betrokken afdelingen en/of personen binnen uw bedrijf en hoe bereikt u het meest succesvolle resultaat?

In de opleiding Integrale Beveiliging leert u hoe u als verantwoordelijke manager de beveiliging kunt professionaliseren richting een integrale aanpak. Alle organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen worden uitgebreid behandeld. U verkrijgt de benodigde inzichten en vaardigheden voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van de (fysieke) beveiliging binnen uw organisatie!
Schriftelijke/online cursus
Integrale Beveiliging

In 10 lessen leert u alles over de succesvolle integratie van fysieke, IT en personele beveiliging.

Start: maandelijks, onder meer op 20 september en 18 oktober 2018

 

Wat leert u?

In deze schriftelijke (en online) leergang maakt u kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. U leert alle risico's te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te treffen.

 

Digital learning

Al onze schriftelijke opleidingen zijn beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens, waarmee u de cursus online kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

 

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020