Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


18 april
Safety & Security

18 april
Beveiliging van gebouwen en terreinen

18 april
Brandveiligheid van gebouwen

18 april
Integrale Beveiliging

18 april
Risicomanagement voor de safety & security manager

22 mei
ISO 31000 Risicomanagement

18 juni
Crisismanagement

13 september
Security Intelligence

19 september
Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)

20 september
Predictive Profiling


De integrale aanpak van safety & security management
In veel landen tekent zich de trend af dat safety & security steeds meer gaan samensmelten. Beide vakgebieden zijn dan ook opvallend vaak met elkaar verweven. Denk bijvoorbeeld aan de nooduitgang die als vluchtweg dient, maar ook ongenode gasten van buitenaf moet weren.
9-delige schriftelijke en online cursus

Safety & Security

Naar een integraal veiligheidsbeleid binnen uw organisatie!


Start: maandelijks, o.m. op 18 april en 16 mei 2019


Wat leert u?
In deze actuele cursus wordt inhoudelijk ingegaan op de synergie tussen safety & security en hoe daarmee in de praktijk om te gaan. Duidelijk zal worden dat beide expertise­gebieden niet zonder elkaar kunnen en afhankelijk van elkaar zijn. Daarnaast geeft de cursus inzicht in hoe u safety & security in kaart kunt brengen, kunt optimaliseren en beheren.

Voor wie?
Deze cursus is geschreven voor iedereen die verantwoordelijk is voor de opzet en uitvoering van een (integraal) veiligheidsbeleid binnen een organisatie, zoals: safety en/of security managers, facility managers, arbo-coördinatoren, risk managers, hoofden (gebouwen)beheer, beleidsmedewerkers of ambtenaren veiligheid/beveiliging.

Tevens online beschikbaar via digital learning
Vanaf het moment dat de cursus start, ontvangt u met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. Indien u in een ander tempo wilt studeren of u wilt alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk.

Onze schriftelijke opleidingen zijn ook beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus online kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als uniek, waardevol en praktisch naslagwerk voor u en uw organisatie.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze cursus in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020