Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


16 mei 2019
Beveiliging van gebouwen en terreinen

16 mei 2019
Brandveiligheid van gebouwen

16 mei 2019
Integrale Beveiliging

16 mei 2019
Risicomanagement voor de safety & security manager

16 mei 2019
Safety & Security

22 mei 2019
ISO 31000 Risicomanagement

18 juni 2019
Crisismanagement

13 september 2019
Security Intelligence

19 september 2019
Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)

20 september 2019
Predictive Profiling


Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)
De problematiek rondom gewelddadig extremisme en radicalisering is zeer actueel, evenals de bestrijding ervan. Zowel op mondiaal als op nationaal niveau is men meer gaan doen aan het voorkomen en bestrijden van terrorisme. Radicalisering is een proces dat vroegtijdig gesignaleerd moet worden. Weten wat (jihadistisch) radicalisme betekent en wat de mogelijke achterliggende oorzaken zijn, is van groot belang om het te kunnen bestrijden.

7-daagse post-HBO Registeropleiding

Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)

Kennis van en inzicht in het succesvol voorkomen en bestrijden van radicalisering en terrorisme!

Start: 19 september 2019


Inhoud
Tijdens de opleiding Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®) worden de oorzaken van radicalisering belicht vanuit een ideologisch perspectief en vanuit veel praktijkervaring. U krijgt een kijkje achter de schermen van de denkwereld van jihadisten, een verduidelijking van het islamitische landschap in Nederland en inzicht in waar de gevoeligheden liggen voor radicalisering. U krijgt daarnaast een overzicht van de belangrijkste contra-terrorisme organisaties in Nederland en inzicht in hun taken. U leert welke instrumenten toegepast worden om terrorisme tegen te gaan. Daarnaast worden de (actuele) ontwikkelingen op (inter)nationaal niveau uitvoerig behandeld aan de hand van praktijkcases en gastcolleges.

Certificaat
Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding een Certificaat van Deelname (instituutsdiploma). Wanneer u slaagt voor het post-HBO examen ontvangt u tevens het officiële diploma Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®) en bent u gerechtigd de titel RTE® achter uw naam te zetten.

Voor wie?
Deze post-HBO opleiding is ontwikkeld voor o.a. security managers, HR-managers en anderen die zich bezighouden met de bestrijding van radicalisering en terrorisme. Tevens is de opleiding aan te raden voor medewerkers van de (nationale) politie, Koninklijke Marechaussee, gemeenten, inlichtingen- en veiligheidsdiensten, bijzondere opsporingsdiensten, Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, COA of andere organisaties die zich richten op vluchtelingen.

Meer informatie of direct inschrijven?
Vraag voor meer informatie een brochure aan of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20. Om u voor deze post-HBO Registeropleiding in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020