Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


12 juni 2019
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

18 juni 2019
Crisismanagement

20 juni 2019
Beveiliging van gebouwen en terreinen

20 juni 2019
Brandveiligheid van gebouwen

20 juni 2019
Integrale Beveiliging

20 juni 2019
Risicomanagement voor de safety & security manager

20 juni 2019
Safety & Security

2 september 2019
Certified Fraud Examiner (CFE)

13 september 2019
Security Intelligence

18 september 2019
ISO 31000 Risicomanagement

19 september 2019
Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)

20 september 2019
Predictive Profiling


Predictive Profiling is de meest proactieve beveiligingsmethode ter wereld!
Predictive Profiling is de enige methode om, door middel van slimme interventie, criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase te onderkennen en te stoppen. Deze in Israël ontwikkelde methode heeft zich inmiddels wereldwijd als zeer succesvol bewezen. Ook in Nederland bestaat grote belangstelling voor deze methode.

Predictive Profiling gaat uit van de mogelijkheden die tegenstanders hebben om uw organisatie met succes aan te kunnen vallen, in plaats van uw eigen mogelijkheden om een aanval te stoppen. Dit lijkt logisch, maar wordt in de praktijk nog zelden toegepast. Predictive Profiling is daarmee de meest proactieve beveiligingsmethode die er bestaat en is in beginsel geen vervanging, maar altijd een aanvulling op de bestaande beveiligingsorganisatie.

Predictive Profiling staat enorm in de belangstelling, schrijf u daarom vandaag nog in voor dit waardevolle en internationaal erkende diploma.

7-daagse certificerende klassikale opleiding

Predictive Profiling


Herken verdachte personen en situaties en reageer hier adequaat op!

Start: 20 september 2019


Wat leert u?

De opleiding heeft tot doel u de methode Predictive Profiling aan te leren. U wordt getraind in het detecteren van afwijkend gedrag, verdachte indicatoren en het stellen van niet te voorspellen vragen (Security Questioning). Niet alleen de methode wordt uitgelegd, ook de toepassingsmogelijkheden worden behandeld. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om de methode in uw eigen organisatie of in die van uw opdrachtgevers te implementeren.

De methode kan overal worden toegepast en is inmiddels met succes toegankelijk gemaakt voor diverse sectoren en risicogebieden. De lessen worden ondersteund met realistische, praktische en interactieve oefeningen waardoor u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijk. Na afronding van de opleiding bent u in staat om verdachte personen en situaties op basis van indicatoren te herkennen en hierop adequaat te reageren.

Voor wie?
De opleiding is het meest geschikt voor professionals die met veiligheidsvraagstukken werken en incidenten in een vroeg stadium willen voorkomen. Wij denken hierbij aan functionarissen bij de Politie en Koninklijke Marechaussee, inlichtingen- en veiligheidsdiensten, bijzondere opsporingsdiensten, security managers die verantwoordelijk zijn voor het integrale veiligheidsproces, Human Resource managers, adviseurs op beveiligingsgebied voor de overheid of het bedrijfsleven, bedrijfsrechercheurs en managers die te maken hebben met geweld tegen medewerkers.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020