Indien deze nieuwsbrief niet correct, of zonder afbeeldingen wordt getoond, klikt u dan hier.

SECURITY & FACILITY +31 (0)40 246 02 20 info@imf-online.com www.imf-online.com

Opleidingskalender 2019


18 juli 2019
Beveiliging van gebouwen en terreinen

18 juli 2019
Brandveiligheid van gebouwen

18 juli 2019
Integrale Beveiliging

18 juli 2019
Risicomanagement voor de safety & security manager

18 juli 2019
Safety & Security

2 september 2019
Certified Fraud Examiner (CFE)

13 september 2019
Security Intelligence

17 september 2019
Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE®)

18 september 2019
ISO 31000 Risicomanagement

20 september 2019
Predictive Profiling

24 september 2019
Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)

8 oktober 2019
Crisismanagement


Het effectief managen van een crisis kunt u leren!

Organisaties zijn zich vaak wel bewust van bepaalde risico's die zij lopen, maar in de praktijk blijkt dat zij hier doorgaans de ogen voor sluiten en nauwelijks aan enige crisisaanpak of -beheersing doen. Deze houding komt voort uit de werkdruk van het alledaagse management en uit de hoop dat het hen niet zal overkomen. Vroeg of laat overkomt het hen toch! En dan? De schade is vaak groter dan men van tevoren dacht!

Een crisismanager is een speciale manager - fulltime of als nevenfunctie - die verantwoordelijk is voor acute of dreigende noodsituaties die de bedrijfsvoering op een ernstige manier kunnen beïnvloeden, zoals stroomstoringen, problemen met IT, brand, wanprestaties van leveranciers, product recalls, capaciteitsproblemen in transport of natuurgeweld.

De training Crisismanagement is erop gericht uw rol in crisismanagement te professionaliseren. U doet de cruciale achtergrondkennis, vaardigheden en competenties op die u als crisismanager in de praktijk nodig heeft.

6-daagse klassikale training

Crisismanagement

Ga acute of dreigende noodsituaties te lijf!

Start: 8 oktober 2019


Wat leert u?
U leert optimaal om te gaan met feiten, fictie en besluiten in de responsfase van een crisis. Door middel van een interactieve lesvorm, oefeningen en vaardigheidstrainingen leert u alles over de inhoudelijke, procesmatige, persoonlijke en groepsdynamische aspecten in crisissituaties. Het verbeteren van de persoonlijke en teameffectiviteit staat gedurende de hele training centraal.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor leidinggevenden, functionarissen met een crisisrol en crisismanagers met enige ervaring binnen de eigen crisisorganisatie. Daarnaast is de training geschikt voor adviseurs en consultants op het gebied van crisismanagement. Door het multidisciplinaire karakter van deze training zijn functionarissen uit verschillende sectoren aanwezig - zowel uit de publieke als de particuliere sector - en leert u dus ook veel van elkaar.

Meer informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 - 246 02 20.

Direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com.
International Management Forum | Fellenoord 224 | 5611 ZC Eindhoven | info@imf-online.com
Tel: 040 246 02 20 | Fax: 040 246 00 17 | © Copyright 2008 - 2020