Menu
NL

Agile, Scrum en Lean trainingen

Agile, Scrum en Lean opleidingen

In steeds meer opdrachten en bij steeds meer organisaties, zowel in het bedrijfsleven als bij publieke en non-profit organisaties, wordt gevraagd naar kennis en ervaring met Agile, Lean en Scrum. Ook wordt officiële certificering op deze vlakken steeds belangrijker.

Actueel aanbod Agile, Lean en Scrum opleidingen

Onderstaand en in het linkermenu treft u meer informatie aan over onze opleidingen op het gebied van Agile, Scrum en Lean.

Klassikale trainingen

Alle bovengenoemde trainingen sluiten aan bij officiële certificeringen.

In-company (maatwerk)opleidingen

Al vanaf doorgaans 5 á 6 deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding in-house bij u organiseren.

Meer informatie over een specifieke Agile, Lean of Scrum opleiding?

Klik in het linkermenu op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen op 040 - 246 02 20 of via info@imf-online.com.

Liever direct inschrijven voor een van onze Agile, Lean of Scrum opleidingen?

Om u voor een van onze Agile, Lean of Scrum opleidingen in te schrijven kiest u in het linkermenu de opleiding van uw keuze en klikt u - direct onder de titel van de betreffende opleiding - op de knop "Direct inschrijven" voor het online inschrijfformulier. Als alternatief kunt u ook een pdf-inschrijfformulier aanvragen op 040 - 246 02 20 of via info@imf-online.com.

In-company opleidingen en praktijkgerichte coaching op maat

Al vanaf doorgaans 5 á 6 deelnemers kunnen wij elke gewenste Agile, Lean of Scrum opleiding in-house bij u organiseren. Een in-company training biedt diverse voordelen. Deze:

  • kan volledig op úw organisatie en branche worden toegespitst zodat de inhoud van de training direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie;
  • wordt op de rol, de achtergrond en het (kennis- en opleidings)niveau van de deelnemers afgestemd;
  • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert;
  • wordt in uw eigen werkomgeving verzorgd wat tijd en kosten bespaart; en
  • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn.

Praktijkgerichte coaching

Indien u een in-company oplossing wenst voor slechts 1 á 2 deelnemers, kunnen wij een praktijkgericht coachingstraject op maat voor u samenstellen. Wij hebben diverse, zeer ervaren coaches beschikbaar met een ruime, gedegen kennis van Agile, Lean en Scrum en ervaring in diverse branches. Wij stellen graag samen met u vast welke doelstellingen u wilt behalen en op welke termijn.

Voor een offerte op maat, toegespitst op úw wensen en organisatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 040 - 246 02 20. Wij staan u graag te woord!

Agile, Scrum en Lean: wat en waarom

Agile is een werkwijze/methodiek om op een flexibele en snelle manier producten en diensten te ontwikkelen die door klanten als waardevol worden ervaren. Agile kan gebruikt worden in (complexe) IT projecten, innovatieve projecten, productontwikkeling, onderzoeksprojecten, organisatie-ontwikkeling en tal van andere projecten. De Agile aanpak is populair omdat deze eenvoudig is en weinig overhead oplevert.

Scrum is de meest toegepaste Agile methode en sterk opkomend in projecten. Scrum wordt vooral toegepast op de ontwikkeling van nieuwe systemen of het onderhoud van bestaande systemen. De Scrum methode is bijzonder geliefd omdat het een sterk operationele methode is die snel resultaat oplevert.

Lean is een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethode die staat voor het zó inrichten van processen, dat je enkel dié dingen goed doet die de klant daadwerkelijk wil en dat in één keer goed. De Lean aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verkorten van de doorlooptijd en het verhogen van de servicegraad/klanttevredenheid door een hogere kwaliteit.

Partner

 

Interesse in een opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons Mail ons